Ama NATO, Türkiye’yi hep NATO emellerine hizmet eden, bekçilik yapan, ‘Benim meselem senin de meselendir..’ mantığıyla bir yedek güç odağı olarak görmüş ve amma, Türkiye’nin bir dış
İsraf ise her ne kadar göreceli olsa da en zenginimizden en yoksulumuza kadar kendi durumu içinde ve durumuna göre israfın bulunduğu bir gerçek.
Sınırlarmızın ötesinde bir Kürt devleti kurulacak korkusu, sınırlarımız içinde bir Kürt devleti isteyen insanların ortaya çıkmasına sebep olmuştu. 49’lar davası aslında bugün hala
Kararname ile Yılmaz'ın Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından başta il emniyet müdür yardımcıları olmak üzere birçok şube müdürünün görev yerlerinde değişikliğe gi
Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen zırhlı askeri araçlar Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştı.
Başbakan Yıldırım, "Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin düzenlemeyi planladığı referandum, ülkemiz için bir ulusal güvenlik meselesidir. Bu konuda gereken her türlü adım ve adımları ata
Başbakan Yıldırım'ın, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şerif'le bir araya geldiği yemekte, Türkiye ile Pencap Eyaleti arasında iş birliği konularının ele alındığı bildirildi.
İçişleri Bakanı Soylu, Maçka ilçesi kırsalında bir süre önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında yaralanan polis memuru Öztel'i hastanede ziyaret et
Birleşik Krallık’ın, aralarında Suudi Arabistan’ın da bulunduğu Orta Doğu ülkelerinde polis eğitimi verdiği ve bu yolla 3.3 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği ortaya çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, iki kıtayı Boğaz’ın altından yaya tüneliyle birleştirecekti. Projenin ihalesi iptal oldu. Gerekçe; kamu kaynaklarının verimli kullanımı
Azerbaycan ordusu, 15 bin askerin katılacağı geniş kapsamlı bir tatbikat yapacak.Azerbaycan ordusu, 15 bin askerin katılacağı geniş kapsamlı bir tatbikat yapacak.
İbrahim Kalın, Daily Sabah gazetesinde, 'Birleşmiş Milletler ve Küresel Düzensizlik' başlıklı makale kaleme aldı. Kalın makalesinde BM 'ye de yer verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Esasında tarım bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Eğer bir ülke kendi üretimini yapamıyor, gıdasını üretemiyorsa tam bağımsız ve özgür s
Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen ilk yardım malzemelerinin yanı sıra iş makineleri ve askeri araç yüklü tırlar, Hatay'a ulaştı.
Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen bir festivalde, yasak olmasına rağmen terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ın posterleri açıldı.