Myanmar'ın Nobel Ödüllü siyasilerinden Aung San Suu Kyi; kendisi ile röportaja gelen BBC muhabirinin Müslüman olduğunu öğrenince tepki gösterdi
Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki 18 mahalle ve köyde, saat 11:00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilân edildi.
Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, "Türkiye suçunu kabul ederse barışmaya hazırız" açıklamasında bulundu.
Afrika Birliği, Sudan hükümeti tarafından imzalanan barış yol haritasını muhaliflerin de imzalamasını istiyor.
Birleşmiş Milletler yetkilisi, İsrail'in işgallere devam etmesi yüzünden iki devletli çözüm olanağının masadan kalktığını söylüyor.
Eski İngiltere İçişleri Bakanı John Reid, "teröristlerin güvenlik bariyerlerini aşarak İngiltere’de de Brüksel’dekine benzer saldırılar düzenleyeceğini" öne sürdü ve "Siyasetçiler,
İran ve Rusya ile aynı yerde durduklarını söyleyen Nasrallah, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin Suriye'de barış görüşmelerini engellediğini öne sürdü
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Tüm Kürd kardeşlerimin Newroz Bayramı 'nı kutlayarak 'Biz Kürtleri
Diyarbakır'daki Nevruz alanında konuşan HDP'li Önder, "Çağrımıza cevap verilirse 1 hafta içinde barışı sağlarız. 8. gün olursa beni Diyarbakır meydanında çarmıha gerin" dedi.
Şanlıurfa'da aralarında 10 yıldır kan davası bulunan iki aile, 'Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var' diyerek barıştı.
Kilis Belediyesi bünyesinde şehrin Nobel'e aday gösterilmesi için komisyon kuruluyor
Türkiye'deki Suriyeli sığınmacıların önemli bir bölümü Nisan sonu itibariyle beş yılı doldurduklarından vatandaşlık için başvurma hakkına sahip olabilecek
Başbakan Davutoğlu, şehit yakınlarıyla buluşmasında HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili olarak "Teröre destek verenler gazi meclisimizde barınamazlar" dedi.
Verdiğimize karşılık aldığımıza değdi mi?
Suriye'de IŞİD'e operasyon iddiasıyla muhalifleri ve sivil halkı bombalayan Rusya, sağlanamayan barışın sebebini açıkladı. Rusya barışın önündeki engelin Türkiye olduğunu iddia etti.