Sözcü yazarı Bekir Coşkun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeden bahsetti. Ufukta yine yenilgi görünüyor.
Yeni kimliklerin kullanıma başlanmasıyla birlikte sahte kimlik dolandırıcılığı da tarihe karışacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜBİTAK 2014 Yılı Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada "Türkiye paralel yapı ile olan mücadelesini de kazanmıştır. Bu özgürlük müc
Türkiye'de alternatif bir kaynak olan "bitümlü şeyl"den (kömür tipi kayaç) petrol üretilmesi için sondaj çalışmalarına başlandı.
İzmir Karşıyaka'daki bir inşaatın 11'inci katından başına 1.5 metre uzunluğundaki demir iskele parçası düşen işçi hayatını kaybetti.
ABD polisinin geçtiğimiz aylarda Ferguson'da bir siyahi genci öldürmesiyle başlayan olaylarda, polis bir siyahiyi daha öldürdü. 18 yaşındaki gencin Missouri eyaletindeki Ferguson bölgesine
HDP'li Sırrı Süreyya Önder, DTK Eşbaşkanı Hatip Dicle ve Diyarbakır bağımsız milletvekili Leyla Zana, çözüm sürecinde gelinen son durumu KCK yetkilileriyle görüşecek.
Başbakan Davutoğlu, medya ve Emniyet'te Gülen Cemaati'ne yönelik operasyonun basın özgürlüğüyle ilgisinin olmadığını savundu, “Çok geniş bir kara propaganda kuşatması altındayız”
Kandil'den art arda gelen açıklamalara Başbakan Yardımcısı Akdoğan tepki gösterdi. Akdoğan, "Gerçekdışı, zamansız, yersiz, tahrik edici açıklamalar sürece yarar sağlamaz" dedi.
Seyyid Hüseyin Museviyan, Amerika’nın Afganistan’da başarılı olabilmesi için İran’la işbirliği yapmasını tavsiye ediyor; bunun için de Kasım Süleymani ile çalışmasını öneriyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Birleşik Kudüs, ebediyete kadar İsrail'in elinde kalacak" dedi.
Esenler'de helikopter ve hususi harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 13 şahıs gözaltına alındı. Baskına gelen polisleri kapıda gören bir şahsın eline Kur’an-ı Kerim alıp pencereden
Amerika’da yaşadığı yıllarda Fethullah Gülen’i muayene eden Hacettepe Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloj
Başbakan Davutoğlu, "Makedonya'da ne kadar Türkçe konuşan hane varsa bir Türk bayrağı, Türkçe sözlük Kur'an-ı Kerim ve vereceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nden, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ile CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün "kınama" cezas�