Sosyal Medya

Güncel

Topbaş'tan 'Feshane' müjdesi

Anadolu kentlerinin tanıtım günleri ve Ramazan etkinlikleri ile özdeşleşen Feshane taşınıyor. Eyüp ve çevresinin trafiği rahatlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Feshane'nin Yenikapı'daki dolgu alanına taşınacağını da ekledi.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ, özellikle hafta sonları Anadolu kentlerinin tanıtım günlerinin yapıldığı Feshane'nin önümüzdeki yıl Yenikapı'daki dolgu alanına taşınacağını açıkladı.

Feshane'de düzenlenen Karabüklüler Tanıtım Günleri'nin açılışında konuÅŸan TopbaÅŸ, 9 bin metrekare kapalı alan olmak üzere Yenikapı'daki miting alanında daha modern bir organizasyon gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Arzu ediyoruz ki deÄŸerlerimizi burada yansıtalım dedi. 

ERDOÄžAN TAKLÄ°DÄ° GÜLDÜRDÜ

Karabüklüler Tanıtım Günleri'nin açılışı ise renkli görüntülere sahne oldu. Tamamı Karabük Üniversitesi kız öÄŸrencilerinden oluÅŸan Ana Mehteran Takımı sahneye çıktı. Kız öÄŸrencilerin verdiÄŸi mini konser büyük alkış aldı.

AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Ali Åžahin ve Ä°çiÅŸleri Bakanı Efkan Ala'nın da katıldığı açılış töreninde bir de sürpriz yaÅŸandı. Programın sunuculuÄŸunu yapan Åžoray Uzun, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile telefon baÄŸlantısı kuracaklarını söyledi. Telefondaki ses katılımcıları kutlarken, salonda ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸandı. Çok geçmeden sesin oyuncu Tahsin TaÅŸkın'a ait olduÄŸu anlaşıldı. TaÅŸkın katılımcılardan alkış aldı.

Bu arada, Mehmet Ali Åžahin, Efkan Ala ve Kadir TopbaÅŸ'ın dibek dövmesi de ilginç görüntüler oluÅŸturdu.

Karabüklüler Tanıtım Günleri Pazar günü akÅŸamına kadar devam edecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.