Yarın gerçekleşecek olan yerel seçimler için okullarda seçim hazırlıkları başladı. Oy kabinleri ve sandıklar, sınıflarda kurularak seçim sabahına hazır hale getiriliyor.
Meteoroloji, 5 bölge için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile Malatya, Elazığ ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak; Hakkari çevreleri il
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer biz 31 Mart'ta zayıflarsak, 1 Nisan'da Doğu ve Güneydoğu'da 6 yaşındaki masum çocukların eline taşı verirler, kaymakamları, valileri sokağa çı
İstanbul Sultangazi'de 6 katlı bir iş merkezinin çatısında bulunan baz istasyonunda yangın çıktı.
Irak'ın kuzeyindeki terör kampları ve eylem hazırlığında bulunan teröristler, Türk Silahlı Kuvvetlerince düzenlenen ve "Pençe" adı verilen hava harekatı ile vuruldu.
Yeni Zelanda'daki terör saldırısının ardından söylemleri, davranışları ve çıkardığı yasalarla tüm dünyanın takdirini kazanan Başbakan Ardern'e bir övgü de dünyaca ünlü Müslüm
ABD başkanı Donald Trump 2018 yılında Obama’dan görevi devraldığında en iddialı dış politika konularından biri, Filistin meselesine kalıcı çözümü getirecek kapsamlı Ortadoğu bar�
Hatay'da askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 asker yaralandı. Araçta bulunan diğer 12 asker de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
AB Konseyi Başkanı Donald Tusk, "İngiliz parlamentosunun ayrılık anlaşmasını reddetmesinin ardından 10 Nisan'da zirve düzenleme kararı aldım" ifadelerini kullandı.
İstanbul Pendik'te AK Parti broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren Mine K'ye karşı kibar tavrıyla dikkati çeken Yusuf Özoğul, yaşadıklarını anlattı.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstererek "Mazbatasını sanki kendi verecekmiş gibi 'hele bir seçilsin görelim' diyor
Nurcuların yayın organı Yeni Asya gazetesinde 31 Mart seçimlerine ilişkin açıklama yayımlandı.
CHP ve İyi Parti'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 'Ben anketlere fazla kulak asmam. Bizi önde gösterenlere de fazla itibar etmiyorum' dedi.
Gazze'ye giderken baskına uğradıktan sonra satılıp Ro-Ro gemisi haline getirilen ve adı “Erdoğan Bey” olarak değiştirilen Mavi Marmara'nın son hali ortaya çıktı.