Edirnekapı Şehitliği, Kurban Bayramı arifesinde şehit yakınlarıyla doldu.
Gezi olayları nedeniyle yazdığı kitapta dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Erol Özkoray’a hapis cezası veren mahkeme, gerekçeli kararını açıkladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu dün akşam ATV'de katıldığı yayında, "Kobane'nin düşmesini istemiyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram mesajı yayımladı.Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında, Türkiye'nin hiçbir ülkenin toprağında gözü olmadığını vurguladı. Erdoğan, Kurban Ba
Kurban Bayramı süresince 23 farz namzının arkasından okunan tekbire teşrik tekbiri denir.
Halep'in Kobani (Ayn el Arap) kentinde saldıran terör örgütü IŞİD, kentin kenar mahallelerine kadar ulaştı.
Arafat'ta vakfeye duran hacı adayları bugün önce Mina'da şeytan taşlayacak, ardından kurbanlarını kesecek.
Milyonlarca hacı adayı Arafat'ta hacı olmayı beklerken Kabe'nin örtüsü sabahın ilk saatlerinde değiştirildi.
Bayramda hava durumu hem güneşli hem de yağmurlu olacağı yönünde, meteoroloji.gov.tr sitesi Kurban Bayramı havasını yayınladı.
Kurban Bayramı tatili arefe gününün de katılmasıyla 5 güne çıktı, peki bayram namazı hangi ilde saat kaçta kılınacak işte tüm vakitler.
Kaçak elektrik her derde deva oluyor!.. Güneydoğuda, pamuk üşümesin diye kuyu suyu elektrikle ısıtılıp tarlaya öyle salınıyor!..
Hükümetin Irak ve Suriye'ye tehdit halinde asker göndermesini, yabancı askerlerin de Türkiye'de bulunmasını içeren tezkere 298 oyla Meclis'te kabul edildi.
Türkiye'de meclisin TSK'ya Suriye ve Irak'ta sınır ötesi operasyona yetki veren tezkereyi onaylaması, İngiltere basınında geniş yer buluyor.
İngiliz Economist dergisi bu haftaki sayısında, Kürtlerin yoğun yaşadığı Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelerin Türkiye'de hükümet ve PKK arasındaki 'çözüm sürecine nasıl bir etkisi ol
Hac görevi için kutsal topraklara gelen 3 milyon civarında Müslüman’ın bir kısmı, vakfe öncesi Arafat’a ulaştı.