İlk sözümüz şu: Atatürk, asla atatürkçü düşünmezdi! Onun zamanında “atatürkçülük” diye bir ideoloji yoktu. Kendisi de bir ideoloji va’z etmemişti.
Aydın Ünal- Yeni Şafak
İHH, iHAK, UMHD, Özgür-Der ve Mazlum-Der, Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne dikkat çekmek amacıyla ortaklaşa basın toplantısı düzenledi.
Kilis’in Musabeyli ilçesinde zeytin toplayan tarım işçileri jeneratörü açıp elektrikli soba ile ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan işçilerin sa�
Batman'da müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın şehit edildiği terör saldırısıyla ilgili yargılanan 5 sanık, 18'er yıl hapis cezasına çarptırıldı
Tekstilden, otomobil sektörüne geniş kullanım alanı bulunan kenevirin, gelir ve maliyeti arasında yaklaşık 2 kat kâr bırakıyor.
Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarına sunduğu özelliklerle yeniden gündeme geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile ortak basın toplantısı düzenledi. Münbiç'te ABD'li askerlere düzenlenen saldırıya açıklama
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbullulara ulaşım müjdesini açıkladı. Uysal, "Büyükçekmece'ye metro ve metrobüsü getireceğiz. Yenikapı-Beylikdüzü Metro Ha
Bakan Ersoy, sitelerdeki bir mobilya atölyesinde çıkan yangında Suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.
Netflix’in son 7 yılın en büyük fiyat artışını yapmaya hazırlandığı belirtildi. Buna göre Netflix paketlerine yüzde 18’i bulan zam gelecek. Yeni fiyatlar önce ABD’de devreye girec
TBMM, 3 ayrı kanun teklifini bu hafta görüştükten sonra çalışmalarına 5 Şubata kadar ara verecek.
İHH İnsani Yardım Vakfı Ümraniye Temsilciliği gönüllüleri, Yemen'deki çocuklar yararına gazete kağıtlarından sepet yaparak sattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı'yla birlikte Ankara'da düzenlediği basın toplantısında, 'Brexit ihtimali karşısında Birleşik Krallık ile ticari, ekonomik ilişkilerimi
İstanbul Havalimanı'na kademeli olacak geçiş döneminde ve sonrasında Atatürk ve İstanbul Havalimanı'nın kullanım şartları ile transfer programı da açıklandı.