Sosyal Medya

Güncel

Herkesin beklediği özellik, WhatsApp'a geldi: Bundan sonra mesajlarda...

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarına sunduğu özelliklerle yeniden gündeme geldi.



WhatsApp geçtiÄŸimiz dönemde grup video konuÅŸmalarının önünü açmış olsa da, bunu yapmak düÅŸünüldüÄŸünden biraz daha zor bir iÅŸlem olmuÅŸtu. Kullanıcıların grup konuÅŸmaları söz konusu olduÄŸunda, çok daha rahat etmesini isteyen ÅŸirket, Android için gelen 2.19.9 güncellemesiyle bu durumu deÄŸiÅŸtirecek gibi görünüyor.

GeçtiÄŸimiz ay iPhone kullanıcıları için gelen bu özellik sayesinde, artıkAndroid kullanıcıları da iÅŸleri kolaylaÅŸtıran arama butonunu uygulamada görebilecekler. Yapılan güncelleme aynı zamanda GIF özelliÄŸindeki hataları da giderecek.

WhatsApp Android kullanıcıları grup aramalarını daha kolay yapacaklar

BahsettiÄŸimiz bu özellikle birlikte, WhatsApp gruplarının üst bölümüne yeni bir buton ekleniyor. Bu butona bastığınızda grup üyelerini hızlıca seçebilir ve ister görüntülü, ister sesli aramalar gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Oldukça önemli ve zamandan kazandıran bir özellik olduÄŸunu söylemek isteriz. WhatsApp tarafında yapılan bir diÄŸer düzenleme ise GIF hazırlarken ve paylaşırken yaÅŸanan hataların giderilmesi oldu.

Bundan böyle kullanıcılar GIF sekmesinde yaÅŸamış olduÄŸu can sıkıcı hatalar ile karşılaÅŸmayacaklar.

WhatsApp Android için yeni özellikler yolda!

Tüm bu yeniliklerin haricinde WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni özellikleri de sunmaya hazırlanıyor.

Hatırlarsanız geçtiÄŸimiz günlerde paylaÅŸmış olduÄŸumuz haber ile birlikte, popüler mesajlaÅŸma uygulamasının Android sürümüneparmak izi desteÄŸinin ekleneceÄŸini müjdelemiÅŸtik.

Yapmış olduÄŸu sızıntılarla tanınan WABetaInfo tarafınca aktarılan bilgiler doÄŸrultusunda doÄŸrulanan bu özellik sayesinde ilerleyen zaman içerisinde Android kullanıcıları artık WhatsApp uygulamalarını parmak izi ile birlikte koruyabilecekler.

Parmak izi desteÄŸi sayesinde uygulamaya her girdiÄŸinizde popüler mesajlaÅŸma uygulaması, parmak izi doÄŸrulaması isteyecek. Bu da ÅŸu anlama geliyor ki sizden baÅŸka hiçbir kimse kiÅŸisel mesajlarınıza eriÅŸemeyecek.

(ShiftDelete)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.