Terör örgütü PKK'ya katıldıktan kısa bir süre sonra pişman olarak teslim olan kadın terörist R.K, örgüt içerisinde yaşanan din düşmanlığını, eziyeti, örgüt içi infazları ve ya
Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden Ömer Turan hakkında dikkat çekici bir paylaşım yaptı.
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, neden yeniden aday adayı olduğuna dair yaptığı açıklamada "Partimin en fazla oy aldığı yerlerden birinde ilçelerde büyük sı
Suriye askeri kaynaklara dayanan haberde, İsrail'in ülkenin güneyine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısının Esed Rejimi tarafından püskürtüldüğü öğrenildi.
Yunanistan'ın başkenti Atina'da on binlerce kişi, Yunan ve Makedon hükümetleri arasında imzalanan 'isim sorununun' çözümüne yönelik anlaşmayı protesto etmek için sokağa döküldü.
İstanbul Boğazı'ndan geçip Karadeniz'e giren ABD savaş gemisinin fotoğrafları sosyal medya üzerinden yayınlandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, altın üretiminin 2018'de bir önceki yıla göre yüzde 20 artarak, cari açığın yaklaşık 200 milyon dolar azalmasına katkı sağl
Rusya savaş uçakları, 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içindeki Han Es Sübül köyüne ve Cisir Eş Şuğur ilçesine bağlı köylere hava saldırısı düzenledi. Saldırılar
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 hedefleri Katı Atık Planı (KAP) Projesi kapsamında içecek ambalajlarında depozito uygulamasına geçileceğini ve bunun için yerel yönetimler ba
İstanbul Ataşehir’de alacak verecek meselesi yüzünden 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
İran Meclis Başkanı Ali Laricani, gazeteci Merziye Haşimi'nin FBI tarafından gözaltına alınmasıyla ilgili, ABD'yi insan haklarına aykırı davranmakla suçladı.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinin AK Parti İlçe Teşkilatı kurucuları arasında bulunan ve 2016 yılından beri ilçe başkanlığı görevini yürüten Kaya, görevinden istifa etti.
YPG/PKK, işgal ettiği Fırat'ın doğusundaki yerleşimlerde esnafa zorla kepenk kapattırarak sivilleri Türkiye aleyhine gösteriye zorladı.
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, ekonomik krizin bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, 'Arkada kalan 200 yıla bakalım, Türkiye'nin yakın tarihine bakın. Hep krizl
Partisinin Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, isim vermeden sert çıkarak, "Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar