ABD, BM Güvenlik Konseyi oturumunda kararın ne olursa olsun saldırıya karşılık verileceğini açıkladı.
Rus uçaklarının gemiyi 4 defa alçak uçuş ile taciz ettiği bildiriliyor
Lufthansa, kamu sektörü sendikası Verdi'nin havaalanlarına yürüyüşlerin uzatıldığını açıkladıktan sonra yarın yapılacak olan 800'den fazla uçuşu iptal ettiğini duyurdu.
Bozdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar...
Patlamada 15 kişinin yaşamını yitirdiğini, çoğunluğu çocuk 36 kişinin yaralandığını belirten Hac Yusuf, tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu bilgisini v
Facebook birlikte çalıştığı Cambridge Analytica isimli şirket tarafından verileri izinleri dışında kullanılan 87 milyon kişiyi bugünden itibaren bilgilendireceğini açıkladı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayı “Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları”nı açıkladı. Aylık en yüksek reel getiri Amerikan Doları’nda oldu.
Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Cinderes'te halkın ekmek ihtiyacını karşılamak için mobil fırın kurdu.
Dört akademisyeni öldüren öğretim görevlisi Volkan Bayar'ın FETÖ bağlantısı araştırılıyor. Bayar'ın 15 Temmuz 2016 gecesi üniversitenin bilgisayarlarına format attığı ortaya çık
Rusya Humus'taki füze saldırısını İsrail'in düzenlediğini açıkladı. ABD, Suriye'de füze saldırı düzenlediği iddialarını reddetmişti.
Batılıların aklı karışık. Bir dedikleri ötekini tutmuyor. Birinin dediği ötekinin dediğinin tam tersi.
ABD Başkanı Donald Trump ile görüşen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Suriye'de düzenlenen kimyasal saldırıyı kınadığı, iki liderin 48 saat içinde yeniden görüşme kararı al
Bu sorunu daha ne kadar görmezden geleceğiz? Gittikçe büyüyen bir meselenin holiganlar, çığırtkanlar, soytarılar, ucuz kuklalar tarafından perdelenmesine karşı daha ne kadar sessiz kalaca
Suriye Humus şehrinde T4 hava üssünün yakınında yüksek ses patlamaları duyulduğu iddia edildi. Suriye askeri kaynaklarından edinilen bilgilere göre ölü ve yaralıların olduğu ifade edil
Suriye hükümeti, Suriye ordusu tarafından Doğu Guta'da kimyasal saldırı kullanıldığı iddialarının takılmış plak gibi tekrarlandığını ve inandırıcılıktan uzak olduğunu söyledi.