Fransız Le Point Dergisi, PYD için sür manşetten Trump ve Macron'a seslenerek 'Bizim için çarpıştılar ve onları kaderlerine terk ediyoruz' çağrısı yaptı.
2016 yılında yaşanan darbe girişiminden bu yana Türk vatandaşlarının Almanya'ya iltica başvuruları arttı. Artış 2018'de de devam ederken, yılın son aylarında her iki iltica başvurusun
Uyarıya rağmen ülkesinin güney sınırına inşa etmeye çalıştığı duvardan dolayı Lübnan, İsrail'i BMGK'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.
Irak merkezi hükümetine bağlı Terör Mücadele Polis Gücü'nün Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayraklarının indirilmesi için dün verdiği 24 saatlik süre dolarken Kürdistan Yurtseve
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, gelecek hafta kendi ürettikleri roketlerle uzaya 2 uydu fırlatacaklarını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "İranlılar, Ruslar, rejim ve diğer paydaşları, Suriye'de iç savaş sonrası siyasi düzenin nasıl olacağı konusunu tartışmak üzere masaya oturmaya ikn
İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, "(Brexit anlaşması) Eğer bu anlaşma reddedilirse, varacağımız yer başka türden bir Brexit değil, Brexit’in felce uğraması olacak" dedi
Estonya'nın başkentinde bir tramway durağına asılan etnik ayrımcı afiş ülkedeki etnik azınlık Ruslar tarafından tepkiyle karşılandı
Fransa Kadın ve Erkek Eşitliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, sarı yeleklilerin gösterilerini finanse eden "yabancı bir gücün" olabileceği iddiasında bulundu.
1976 yılından itibaren bölgede bağımsızlık mücadelesi verilmesi ve ardından dönemin getirdiği koşullar altında özerklik anlaşmasında karar kılınması bölge halklarının taleplerini
Filistinlilerin İsrail işgaline karşı devam ettikleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırıları sonucu Filistinli bir kadın şehit oldu, 25 kişi de
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Kıbrıs’taki Birleşmiş Milletler Barış Gücü Misyon Şefi Elizabeth Spehar'ı kabul etti.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, felakete yol açabilecek milliyetçilik politikalarıyla ve Avrupa’da giderek artan milliyetçi hareketleri eleştirdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Adayı, eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı İgor Şevçenko kendisi için eş arama kampanyası başlattığını açıkladı.
Terör örgütü YPG'nin başını çektiği Demokratik Suriye Güçleri, Esed Rejimi ile görüştüklerini ancak bir türlü sonuç alamadıklarını açıkladı.