Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, hususi tescilli taşıtların kış lastiği takma zorunluğu olmadığını hatırlatıldı.
Irak Başbakanı İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki referandumu yapan yetkililere karşı gereken tedbirleri artıracaklarını söyledi.
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da arasında bulunduğu 6'sı tutuklu 20 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Kadri Gürsel'in tahliyesine karar verildi.
Kuzey Irak referandumu sonuçlarına ilişkin ilk sonuçlar gelmeye başladı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, PKK'lı teröristlerce atılan havan mermisinin Suriyelilerin bulunduğu alana düşmesi sonucu Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe davası" sanıklarından eski kurmay albay Müslüm Kaya'nın, eşinin ismi okunurken "tanımıyorum" demesi üzerine, mahkeme başkanı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, hususi tescilli taşıtların kış lastiği takma zorunluğu olmadığını hatırlatıldı.
FBI'ın yayımladığı rapora göre ülke genelinde cinayet oranları bir önceki yıla oranla yüzde 7,9 arttı.
Tutuksuz sanık Türkan, polis aramasında çantasından çıkan ve "Kumpas. Açık arıyorlar bulamıyorlar, sadece dernek üyeliği, hiçbir suçlamayı kabul etmeyin." yazılı notu kendisinin yazd
FBI'ın yayımladığı rapora göre ülke genelinde cinayet oranları bir önceki yıla oranla yüzde 7,9 arttı
Kırklareli ve Tekirdağ'da salı ve çarşamba günü için sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenildiği belirtilerek, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.
Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, "(Arakanlı Müslümanlar) Durumları vehametini koruyor, eğer yardımlar hızlı bir şekilde arttırılmazsa, krizin çok dah
Kuzey Kore Dışişleri Bakanı, 'Trump'ın son açıklamaları savaş ilanıdır' dedi.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kuzey Irak'taki referandumla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "IKBY'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü riske sokan bu adımı, bugüne kadar kendisine en zor za
Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Suriye'de dün havan saldırısıyla ölen Korgeneral Asapov'un ABD'nin ikiyüzlü politikaları nedeniyle can verdiğini söyledi.