ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Suriye'de barış sağlanmadan ABD'nin ülkedeki kuvvetlerini çekmeyeceğini söyledi.
Rusya’nın başkenti Moskova’da binlerce kişi, anlık mesajlaşma uygulaması Telegram’ın yasaklanmasına tepki gösterdi.
ABD Başkanı Trump, "Eğer kongre, duvar çalışmaları için gerekli kaynağı sağlamazsa, güvenliğimizi sağlayamadığımız için federal hükümeti kapatmaktan başka çaremiz kalmaz" dedi.
Güney Koreli bir yetkili, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in'in ABD Başkanı Donald Trump için, "Nobel Barış Ödülü'nü kazanmalı" dediğini aktardı.
FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması" soruşturmasında, aralarında eski albayların da bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda büyük şüphe. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “Dostlarımıza Uganda’dan ananas gelmiş” diyerek şifresini verdiği ‘elmas kaçakçılığı’nın sava
Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocak'tan muhalefetin aday çıkarma sürecinde dışarıdan bir müdahale ile toplumsal mühendisliğe tabi olduğuna dair yapılan yorumların Abdullah Gül'ün adaylık
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, dövizle borçlanmaya sınırlama getiren düzenlemeye yeni istisnalar getirdiklerini belirtti.
Terör örgütü YPG Suriye’nin kuzeyinde işgal ettiği Menbiç’teki baskıyı artırdı. Taşınmaz mallara el koyan örgüt, gençleri zorla silah altına alma zulmüne hız verdi.
Almanya'da KRV eyalet hükümeti, Almanya'nın Solingen şehrindeki anma törenine katılacak olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yapacağı herhangi bir seçim konuşmasın yasak koydu
Rusya Devlet Başkanı Putin, kullanımda olan dünya atlaslarının tarihi ve coğrafi gerçekleri çarpıttığını söyleyerek, yeni haritalar hazırlanması için talimat verdi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, geniş mutabakat sağlanmadığı için aday olmayacağını açıklayan Abdullah Gül'e yanıt verdi. Abdulhamit Gül, "Kardeşlik hukuku, vefa duygusu ve siyasi ahlak
Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak son dönemde popülerliği bir hayli artan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu köşesine taşıdı.
Çin, vatandaşlarını yaşamın her alanında izlemeye yönelik adımlar atıyor. ‘Düşük puanlı’ vatandaşların çeşitli hizmetlerden yararlanmasını engelleyen sosyal kredi sistemi, önüm
İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik haklarında dava açılan, aralarında örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Mehmet Mezher Gülen'in