Akçakale ilçesinde sınıra yakın bazı noktalarda, yasa dışı geçişler ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında hendek kazma çalışmaları başlatıldı.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Asıl amacımız aslında, camilerimizi hayatın kıyısından, hayatın merkezine kalbine çekebilmek" dedi.
Avrasya Tüneli Projesi çalışmaları, deniz tabanının altında devam ediyor. Tünelin yüzde 35'i tamamlanırken, Boğazın altında kazılması gereken 2 bin 160 metrelik mesafe kaldı.
Terör örgütü IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında Yasin Börü'nün Diyarbakır'da öldürülmesi Fatih Camisi'nde protesto edildi.
Muş'un Korkut ilçesinde, Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin adı yeni açılan bir camiye verildi.
Evliya Çelebi, meşhur "Seyahatname"sinde Anadolu ve Mısır'da 'Yezid, İmam Hüseyin'in başı ile de böyle oynamıştı' diye yasaklandığını anlatmıştı: "Hadise, Arap tarihlerinde açık b
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı desteklediği için BBP’den ihraç edilen eski Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, İstihbarat Daire eski Başkanı Ramazan Akyürek hakkınd
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öcalan'ın şartlarında iyileştirme talebiyle ilgili açıklama yaptı.
Ebola korkusu, Batı Afrika sınırları dışına taştı. Karantinada bir hasta taşıyan 4 bin kişilik kruvaziyer gemi hiçbir limana giriş izni alamayınca ABD'ye döndü.
IŞİD’in saldırıları sonrası Suruç’a sığınan Suriyeli Kürtler, çadırkent ve kamplar dışında, boş dükkan ve inşaatlarda kalıyor. Aileler, Kobani’ye dönmek istediğini belirterek,
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, yetimlere destek olan aileleri buluşturmak ve farklı kültürleri bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 6. Uluslararası Çoc
Kobani’de devam eden IŞİD ile Kürt gruplar arasındaki çatışmalar sürüyor. IŞİD’in attığı havan mermileri Türkiye topraklarına düştü.
Danimarkalılar, 2013 yılında, Irak'ta Saddam Hüseyin'e karşı başlatılan savaşa hileli bir şekilde sokulduklarını tartışıyor
Artvinli Bilir'in evine ulaşmak için yaptırdığı ve vatandaşların geçmesine bir ünite kan bağışı şartıyla izin verdiği asma köprü, 12 yılda 150 ünite kan bağışına vesile oldu.
Kobani’de koalisyon güçlerine ait uçakların akşam saatlerinde vurduğu bir bölgede büyük bir patlama meydana geldi.