Bahoz Erdal'ın öldüğü kesinleşti. Terör örgütü PKK'nın ele başlarından Bahoz Erdal'ın öldüğü kesinleşti. Hükümet yetkilisinin yaptığı açıklamada, "İstihbarat ölümü doğru
Suriye’nin kuzeyindeki muhalif gruplar, Halep’i hedef alan geniş çaplı bir saldırı başlattı. Şam rejimi geçen hafta, kentin muhaliflerin kontrolündeki bölgesine giden ana karayolunu ele g
İLO Türkiye Program Yöneticisi Nejat Kocabay, 800 bin okul çağında çocuk var, sadece 300 bini okullaşmış durumda” dedi
Başbakan Yıldırım, Ramazan Bayramı tatilinin ardından Kurban Bayramı tatilinin de dokuz gün olacağını söyledi.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Kuzey Irak arasında bugün ilk defa askeri bir protokol imzalanacak. Bu protokole göre ABD, Peşmerge Güçleri'ne askeri ve siyasi olarak destek verecek.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, operasyonlarla Şırnak'ın yok edildiğini savundu. Yaşananları Srebrenitsa katliamına benzeten Demirtaş, Şırnak'ın fotoğraflarını gösterdi, "Bunun terö
İşten ayrılan vatandaş Türkiye İş Kurumu’nun (İŞ-KUR) işbaşı eğitim programına da katılması halinde, almakta olduğu işsizlik maaşı ile birlikte program katılımcılarına ödenen
Devlet, ucuzlamayan et fiyatlarına çözüm arayacak. Et ve Süt Kurumu tek ihaleyle 100 bin baş besilik sığır ithal edecek.
Kaçak kullanamayacaksak elektriğimizi kesin” talebinde bulunan Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinin elektrikleri kesildi.
9 günlük bayram tatilinin son gününde Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş kalkış rekoru kırıldı.
MHP’de yaşanan kurultay süreci, dün Genel Merkez ile parti içi muhalefetin hazırladıkları yeni yol haritalarıyla devam etti.
Binbir çeşitçi dükkanlar vardır; içlerinde ne ararsan vardır. “Şu var mı” diye sorarsın; vardır. “Bu var mı” diye sorarsın; vardır. Kısacası, yok yoktur. Günümüzd
Giresun'un Dereli ilçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonrasında arama, tarama faaliyetlerinin yapıldığı sırada patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis yaralandı.
Airbus'ın raporuna göre, önümüzdeki 20 yılda toplam 5.2 trilyon dolar değerinde 33 bin yeni yolcu uçağı üretilecek.
Bahamalar, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri, sık sık çatışmalara sahne olan protestolardan dolayı, ABD ile ilgili seyahat uyarısında bulundu.