Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Din İşleri Başkanı Prof Dr. Talip Atalay, Diyarbakır'da gözaltına alındı.
Paris ve çevresinde etkili aşırı yağışlar nedeniyle başkentte çok sayıda metro istasyonunu su bastı
Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan FETÖ operasyonu neticesinde Koray Çalışkan gözaltına alındı.
Bu ve bunun gibi nedenler dolayısıyla Türkiye için önem arzetmektedir. PYD yi sınırımızdan uzak tutmak istiyorsak bunun doğru yerinin Afrin değil Cizre olduğunu düşünüyorum. PYD Afrin
Hamburg'daki şiddet olaylarında yaralanan polis sayısı 213'e, gözaltına alınan protestocu sayısı 265'e yükseldi.
Hamburg'da; Büyükada'daki şüpheli toplantıda gözaltına alınanlar ilgili soruya cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, '15 Temmuz'un devamı niyetinde bir toplantıydı' dedi.
Suudi Arabistan’a ait bir bot, İran kara sularını ihlal ettiği iddiasıyla İran devrim güçleri tarafından durduruldu. Botta bulunan 4 mürettebatın gözaltına alındığı kaydedildi.
Okmeydanı'nda köprü altında yol kenarındaki tellere bağlanmış şüpheli pankart ve pankartın ucundaki piknik tüpü polisi alarma geçirdi.
G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapan Hamburg’da devam eden gösterilerde 160 polis yaralandı, 70 kişi gözaltına alındı.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeninin
Eskişehir'de, sosyal medya üzerinden halkı Suriyeli mültecilere karşı kışkırtıp, kanunsuz eyleme davet ettiği iddia edilen şüpheli, yakalandı.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, UNESCO'nun Dünya Miras Komitesinin El-Halil kentindeki Eski Şehir'i, "Filistin'e ait tehlike altındaki dünya mirası" olarak Dünya Miras Listesi'ne ekleme kararı
İsrail, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim'in de içinde bulunduğu Eski Şehir'i, "Filistin'e ait tehlike altındaki dünya mirası" olarak Dünya Miras Listesi'ne ekleme kararının ardından, UN
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, Suriyeli anne ile bebeğinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.
Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Af Örgütü üyelerinin gözaltına alınmasının ardından ABD hiç de şaşırtıcı olmayan bir açıklama yaptı.