ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Savunma Bakanlığının, Suriye'de, ciddi lojistik, zaman, kaynak ve çaba gerektirecek bir güvenli bölge oluşturulmasına şu anda ihtiyaç ol
Yemen'in batısındaki Taiz kent merkezi hapishanesinden bin 200 mahkûm kaçtı. Bazı yetkililere göre, aralarında El Kaide mensubu kişiler de var.
Yunanistan, tüm sıkıntısına rağmen uçaklarını it dalaşı için havalandırmaktan vazgeçmiyor. Bugüne kadar Türkiye ile sayısız it dalaşına giren Yunan F-16 savaş uçağının 1 saatl
Boston Gay Men’s Chorus isimli yalnızca eşcinsellerden oluşan sapkın grup pazar akşamı Boğaziçi Üniversitesi’nde konser verdi. Grup ilk kez Müslüman bir ülkede konser vermiş oldu.
Mısır'da seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye yaptığı kanlı darbeyle göreve gelen darbeci Abdülfettah el-Sisi, idam kararlarının en kısa zamanda uygulanacağını söyledi.
Askeri kaynaklar, Kandil ve Havaşin'in F-16'lar tarafından bombalandığı haberini yalanladı.
Azerbaycan'da hazırlanan bir rapora göre aralarında dünyaca ünlü markaların da olduğu beş yıldızlı otellerin ülke lideri Aliyev'in ailesi tarafından kontrol ediliyor
Mısır cuntası, başsavcı suikastiyle alakasının olmadığını açıklamasına rağmen İhvan'ı suçlamaya devam ediyor. Başsavcıya saldırıyı ise bir başka örgüt üstlendi
Dışişleri Bakanlığı, Uygur Türklerinin oruç tutmalarının ve diğer ibadetlerini yerine getirmelerinin yasaklandığı iddiaları üzerine Çin'in Ankara büyükelçisini bakanlığa çağır
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son ödeme günü 30 Haziran 2015 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 3 Temmuz 2015'in gün sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
Wikileaks tarafından yayınlanan yeni bir belge, İran’ın Esed’e müdahale etmesi durumunda Türkiye’yi vurmakla tehdit ettiğini ortaya çıkardı.
55 yaşındaki işadamı Zeki Seven, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
Hakkari Valiliği, bölücü örgüt mensupları tarafından Dağlıca bölgesine muhtelif tarihlerde toplam 14 kez silahlı saldırı yapıldığını açıkladı.
Bizce paylaşmak, yeri geldiğinde kalbinden kopanı vermek, kalp kalbe vermektir. Bizce paylaşmak, daha fazlası için, bir olmak, ortak olmak demektir
PKK'ya ait Twitter hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Kandil'e bağlı Avaşin kamplarını bombaladı.