Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 'Kirpi' adı verilen zırhlı araçta hasar meydana geldi.
IŞİD'in Kobani kuşatması sonrası meydana getirilen havada Kürt seçmenlerde oy kaybı yaşayan AK Parti, vatandaşa kendini anlatmak için harekete geçiyor
Kaos için düğmeye basan üst akıl, 1980 darbesiyle silinen TİKB'yi hortlattı. Polis çok sayıda eve operasyon düzenledi.
Suriye’de yaşanan kan, acı ve gözyaşını “Haykırış” adıyla belgeselleştiren Tülay Gökçimen, görüp duyduklarını aynı adla kitaba döktü.
Yabancı devletlerle, terör örgütleriyle ve karanlık yapılarla kirli ilişkilerini deşifre etmemiz üzerine paniğe kapılan TMMOB, hakkındaki iddialara hâlâ cevap vermiyor. Akit’in ulaştı
Kuzey Kore'den kaçan bir bilim adamı, "Kimyasal silahları akıl hastaları üzerinde deniyorduk" iddiasını öne sürerek kan donduran açıklamada bulundu.
Erzurum'da kayakla atlama kulelerinde göçük meydana geldi. Geçen yıl da benzer bir olayın yaşandığı tesislerdeki göçükte, iş makineleri de enkazın altında kaldı.
Sıcaklıklar İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde ortalama 30 derecenin üzerinde olacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde birçok kentte termometreler 40-41 dereceyi gösterecek
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ismi, resmen 'Külliye' olarak değiştirildi.
Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Cemaat ile ilgili önemli uyarılarda bulundu...
PKK'nın Suriye'deki uzantısı olarak nitelenen PYD'nin lideri Salih Müslim'in geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelerek görüşme yaptığı ortaya çıktı.
Kaybolduktan sonra çuvalın içinde toprağa gömülü bulunan 6 yaşındaki Enes'in katil yengesi her şeyi bir bir ifade etti. Olayın altından yasak ilişki çıktı.
İstanbul Okmeydanı’nda PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerince bazı silahların saklandığı öne sürülen kafeteryaya baskın yapıldı, 3 pompalı tüfek, 1 tabanca ve çok sayıda m
BM Güvenlik Konseyi, Bosna savaşı sırasında 8 bin 372 kişinin öldürüldüğü Srebrenitsa ile ilgili tasarıyı bugün oylayacak. Tasarıda, Srebrenitsa'da yaşananlar soykırım olarak kabul
Yunanistan`da referandumdan 'hayır' sonucunun çıkması dünya borsalarını adeta yaktı. Türkiye ise yüzde 1.41 yükselerek fark attı.