Almanya’nın Türkiye politikasını değerlendiren Prof. Dr. Faruk Şen, "Almanya, Türk hükümetine kızıp Türk halkını, Türk sanayicileri ve turizmcileri cezalandırıyor' dedi.
Akıncı Üssü davasında getirilen darbeci askerlerin cezaevindeki yeni imajları dikkat çekti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, kurban bayramı için çalışmaların sürdüğünü vatandaşların rahat bir bayram geçireceklerini belirtti.
Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında operasyona giderken PKK'lılarca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 'Devletimin bana ihtiyacı var' diyen Jandarma Binbaş
Suudi Arabistan'ın batısındaki Kızıldeniz kıyılarında vizesiz seyahat edilebilecek 50 adada 'yarı özerk' tatil beldeleri kurmayı planlıyor. Bölgede kadınlara giyim ve diğer konularda uy
FETÖ sanığı Kemal Batmaz, Adil Öksüz'le Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kamera görüntülerinin ise tesadüf olduğunu iddia etti.
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın ikinci celsesi başladı.
Kazakistan, Mısır'da gözaltına alınan 6 Kazak vatandaşı için nota verdi.
USA emperyalizminin DEAŞ’la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk’ün, 'Suriye-İdlib'de terör örgütleri' olarak nitelediği güçlerin mevcudiyetini Türkiye himayesinde gösterip yeni entrik
''Günümüzde hayata hakim olan kimdir? Cevap: Modern teknoloji (Endüstri haline gelmeyen teknoloji masumdur) ile onu hizmetine alıp besleyen sermaye.'
Türkiye ile Almanya arasındaki krizde Berlin'in, Ankara'yı AB'ye hedef gösterdiği mektuba Brüksel'den ilk cevap geldi.
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Hüseyin, "Venezuela'daki muhalif liderden Leopoldo Lopez ve Antonio Ledezma'nın tekrar gözaltına alınmasından derin endişe duyuyorum." dedi.
Fransa'da sığınmacılara su verilmesi yönündeki mahkeme kararının Danıştay tarafından onaylanmasına rağmen, kentin Belediye Başkanı Bouchart, bu kararı uygulamayacağını açıkladı
Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Malatya ve Samsun'daki operasyonlarda 3'ü kadın 15 şüpheli gözaltına alındı
Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden emekliye ayrılan Mehmet Görmez, değişikliğe ilk Twitter hesabındaki profil fotoğrafını değiştirerek başladı.