FETÖ mensuplarının kriptolu konuşmalarda kullandığı ByLock programının ABD'de tasarlandığı, Kanada'da dağıtıldığı ve Türkiye'de yazıldığı belirlendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, darbenin planlayıcı isimlerinden olduğu iddia edilen Adil Öksüz için, 'Öldürülebilir' dedi.
FET֒nün emniyet imamı olarak bilinen firardaki ‘Kozanlı Ömer’ kod adlı Osman Hilmi Özdil’in, dönemin 4 bakanının adının geçtiği 17 Aralık 2013 soruşturmasının organizatörü old
Gittikçe topraktan uzaklaşmaktayız. İnsanlar tembellikten mi yoksa zorluğundan mı ya da artık daha nazikleştiğinden mi toprakla uğraşmak istememekte.
29 Eylül tarihi, 2000 yılında Ariel Şaron’un oluşturduğu bir kalabalıkla Mescidi Aksa’ya baskın düzenlemesi üzerine patlak veren Aksa İntifadası’nın başlamasının 16. yıl dönümüy
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Rusya ile Suriye konusunda diplomatik ilişkilere yönelik olarak kapıları tamamen kapatmadıklarını ve ilişkilerin sona ermesine çok yakın
Azerbaycan Milli Meclisi, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) anlaşmasını onayladı.
Suriye’deki sınır ötesi operasyonda görev yapan Bayraktar’ın yanına insansız hava aracı Puma da dahil oldu. Yerli üretim Puma’nın ilgi çekici özellikleri ve diğer önemli bilgiler yaz�
Bulgaristan Parlamentosu, ülke genelindeki açık alanlarda, yüzü kapatan çarşaf ve burka giyilmesini yasakladı.
Rusya Güvenlik Konseyi'ne bağlı Bilimsel Konseyi üyesi Prof.Dr. Andrey Manoylo, Washington'ın Suriye'de Rus-Türk savaşı çıkarma planlarının başarısızlığa uğradığını ifade ederek,
İstanbul'daki Özbek operasyonları sırasında gözaltına alınan 78 yaşındaki Özbek sığınmacı Kulash Mırza Kalkaman’ın 2 ay nezarette yaşadığı mağduriyetin medyaya yansımasının a
Dünyaca ünlü tarihçi Prof.Dr.Kemal Karpat, 2. Abdülhamid Han'la Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında benzerlik olup olmadığı tartışmasına son noktayı koydu.
Van-Şırnak-Hakkari mülki sınırlarında bulunan ve PKK'nın yurt içindeki ana üslenme bölgelerinden biri olan Haraşin Beytüşşebap bölgesinde operasyon başladı.
Meral Akşener'in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener'e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.
ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delmek için komplo düzenlemek suçlamasıyla New York'ta tutuklu bulunan Rıza Sarraf'ın reddi hakim talebi reddedildi.