Doğuşta beklenen yaşam süresi, Türkiye geneli için toplamda 78, erkeklerde 75,3 ve kadınlarda 80,7 yıl olarak gözlendi.
İzmir'de müezzininin darbedilmesiyle ilgili yeniden gözaltına alınan kadın zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Rusya, ABD ile nükleer araştırma işbirliğini sınırladı ve uranyum dönüştürme araştırmalarına ilişkin bir anlaşmayı da iptal etti. Rusya iki gün önce de ABD ile arasındaki plütony
Saldırının nöbet değişimi sırasında gerçekleştiği bildirildi
Antalya Adliyesi'nden flaş bir son dakika haberi geldi. Antalya Adliyesi içeride 'bomba’ olduğu ihbarı üzerine saat 09.00’da boşaltıldı. Adliyede polisin yaptığı arama saat 10:30 sıralar
Dünyanın en büyük yayın kuruluşlarından olan İngiliz BBC kanalı, adeta tüm kaynaklarını seferber ederek dünyadaki FETÖ okullarını öven haberler ve röportajlar yapmaya başladı.
İşgal ordusu, Kudüs İntifadası’nın başladığı Ekim 2015'ten bu yana 1963'ü çocuk ve 229'u kadın yaklaşık 8500 Filistinli’yi gözaltına aldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da yeni yerleşim birimleri inşa etme kararını şiddetle kınadığını bildirdi.
Seyyid hapihanede ıslahat programına son şeklini verirken yanında İhvan'dan yalnızca iki kişi; Muhammed Yusuf Hevâş ve Muhammed Zühdî Selman kalmış, diğerleri başka cezaevlerine gönder
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, terör örgütü PYD'nin federasyon kurma isteğini desteklemediklerini açıkladı.
İsrail ordusu, Gazze ablukasını delmek için yola çıkan kadın eylemcileri taşıyan Zaytouna adlı gemiye uluslararası sularda müdahalede ettiğini doğruladı.
Kırklareli Valiliği, Adil Öksüz'ün bir bağ evinde saklandığına ilişkin iddiaların asılsız olduğunu, tahkikatın devam ettiğini açıkladı.
HDP'li vekil, eğitimde tam gün sisteminin iyi bir yöntem olmadığına dair raporlar olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin telefonlar yaptıkları görüşmede Suriye'deki gelişmeleri ele aldı
Suriye ordusu Halep'te gerçekleştirdiği hava saldırılarını ve top atışlarını azaltma kararı aldığını açıkladı. Kararın nedeni ise şehirde 'insani koşulları yükseltmek' ve daha