Türkiye'nin 222. Tabiat Parkı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun imzasıyla Giresun'da ilan edildi.
Yarın 21 Eylül 2017. Ay hesabına göre olan Hicri Takvime göre ise 1 Muharrem 1439. Peki, hicret ve Hicri Takvim nedir?
Suudi Arabistan'ın Birleşmiş Milletler Daimi Elçisi Abdullah el Muallimi, bağımsız Kürdistan referandumuna ilişkin yaptığı açıklamada 'Kürdistan Bölgesi ile olan ilişkilerimiz onyıll
Bir kısım insanın kullandığı imkânlar artık herkesin emrine amade. Herkesin yazacak ve yayacak bir şeyleri var ve bunu hemen her saat, her dakika yapabiliyor. Engel olan da, söze liyakatin h
IKBY siyasetinin ana damarı olan Barzani çizgisi, Türkiye’nin kaygılarını gözetmeyi ve Türkiye ile karşılıklı menfaat ilişkisini korumayı (da) ifade eden bir çizgi. Bu çizgi kırılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi işlenen bu suçun hesabını da bizler hukuk içinde soruyoruz, soracağız. Bundan geri adım atmak yok." dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cidde'de Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'i ziyaret etti.
Gana'nın Brong-Ahafo bölgesinde iki kabile arasında çıkan çatışmada 13 kişi yaşamını yitirdi.
Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, IKBY'nin bağımsızlık referandumuyla ilgili sorulan soruya, Rusya'nın Irak'ın toprak bütünlüğünden yana olduğunu söyledi.
Suriyeli Aşiretler ve Kabileler Yüksek Meclisi, Suriyeli eski muhalif Ahmed el-Carba liderliğindeki Tayyar el-Gad'ın Arap aşiretlerini terör örgütü PYD'nin "federal projelerine" katılmaya ç
Suudi Arabistan'dan, 25 Eylül'de referanduma hazırlanan IKBY Başkanı Mesud Barzani'ye 'arabuluculuk tekliflerini değerlendirmesi' çağrısında bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini söyledi.
İngiltere'de polisler bir cami'ye ayakkabıları ile girdi, cami cemaati polislere tepki gösterdi.
ABD'deki araştırmacılar, çocukluk boyunca yapılması gereken tüm aşıların tek bir iğnede yapılmasına yönelik çalışmalarında önemli bir yol kat etti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve hatta Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini açıkladı.