Din üzerinde yorum tekeli kuran, farklı görüşlere hayat hakkı tanımayan kafa değil miydi IŞİD kafası?
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 1 Ocak 2019'dan Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin bitimine kadar basın ve yayın kuruluşlarının yayın ilkelerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Babası ile Meksika sınırından ABD tarafına geçtiği sırada yakalanan Guetemalalı 7 yaşındaki Jakelin Amei Caal, ABD Gümrük ve Sınır Koruma Biriminin nezaretindeyken hayatını kaybetti.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de hükümet binasına yapılan saldırıda 29 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.
Afrika ve Ortadoğu'nun kavuşma noktasındaki Sudan'da geçen hafta başlayan gösteriler nedeniyle 5 kentte OHAL ilan edildi
Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla bir süre önce Hatay'a gelen zırhlı personel taşıyıcılar ile komando birlikleri ve askeri araçlar, Kilis'e doğru hareket etti.
ABD Başkanı Trump, Suriye'nin yeniden inşasına yardım için gereken parayı ABD'nin yerine Suudi Arabistan'ın ödemeyi kabul ettiğini açıkladı.
13 Aralık 1990 tarihinde Cumhuriyet Kitap’ta Prof. Dr. Gürsel Aytaç, Mustafa Kutlu’nun ‘Sır’ kitabı üzerine bir değerlendirme yazısı kaleme almış. “Çağdaş yazınımızdan misti
Prof. Dr. Halis Aydemir, Bursa Ensar Vakfı’nda yaptığı konuşmada, Abduh’tan Hasan Hanefi’ye, tarihselcilerden modernistlere modernizmin Müslümanların arasına soktuğu fitneyi ele aldı.
Zekeriya Sofrası bölümümüzde Devr-i Kadim’in müthiş isimlerini tanımaya devam ediyoruz.
Irak Başbakanı Adil Abulmehdi, ABD yönetiminden "Suriye'den çekilecek güçlerinin Erbil'deki askeri üsse yerleşmesi" yönünde bir talep gelmediğini belirterek, çekilme sırasında Irak topra
AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyenin kapısını, makam odasının kapısını ilk seçildiğim gün sökeceğim ar
Katıldıkları televizyon programında sarf ettikleri sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve götürüldüğü adliyede 'adli kontrol şartıyla' serbest bırakılan oyuncu Metin Akp
Rusya Ticaret Bakanı Manturov, S-400 anlaşmalarının alıcı ülkelerin para birimleri üzerinden yapıldığını açıkladı