Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, hatıralarını ve güncel meselelere ilişkin görüşlerini anlattı. Kitap okumanın Türkçe'nin iyi kullanılmas
Rusya’nın Çin’e sattığı S-400’ler teslimatı gerçekleştirecek geminin fırtınaya yakalanması nedeniyle zarar gördü. Şirket, yeni S-400’lerin gönderileceğini açıkladı.
İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle şehir hatları vapurlarının tüm seferleri iptal edildi
Donald Trump'ın Avrupa ülkelerine yaptığı, 'vatandaşınız olan IŞİD'li tutukları geri alın' çağrısının ardından PYD'den de aynı açıklama geldi.
Genel Sağlık Sigortası prim borcu olanlar için yeni bir imkan doğdu. Söz konusu borcu olanlar, 28 Şubat’a kadar ödeme yaparsa gecikme cezası ve faizden kurtulacak.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı'na veda konuşması yaptı. Yıldırım konuşmasının ardından istifa dilekçesini TBMM Başkanlığına sundu.
Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'nın seçim kampanyası müdürü Abdulmalik Sellal, ülkede yapılan gösterilere ve gösteri çağrılarıyla ilgili olarak, 'aklın sesine kulak verme ve
Katar Petrol şirketi, enerji bağımlılığını azaltmak ve 'millileştirme programı' kapsamında, uluslararası 3 şirketlerle 2,4 milyar dolar değerinde anlaşma imzaladı.
ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile Adalet Bakanlığı yetkilileri arasında kendisi için yürütüldüğü iddia edilen 'görevden alma' görüşmeleri için
Suudi Arabistan ve Pakistan, yenilenebilir enerji, petrokimya ve madencilik alanlarında 69,7 milyar riyal (yaklaşık 18,5 milyar dolar) tutarında 4 mutabakat zaptı ve 1 anlaşma imzaladı.
ABD Merkez Kuvvetleri (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, PYD'li Mazlum Kobani ile görüştü. Kobani, Votel'den ABD askeri de dahil bir grup koalisyon askerinin Suriye'de kalması talebinde
İsveç’ten, Türkiye’ye gönderilmek istenen bir Afgan sığınmacının sınır dışı edilmesini engellemek için THY uçağında ağlayarak bir video çeken uçağın Afgan göçmen indirildi
2019 yılı Yatırım Programı'nda, proje tutarı 977 milyar lira, 2018 sonu kümülatif harcaması 409 milyar lira olan 2 bin 964 proje yer aldı.
Yunanistan’ın Midilli Adasına lastik bot ile geçmek isteyen 59 mülteci Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Moro Müslümanlarının geleceğini şekillendirecek tarihi Bangsamoro Organik Yasası referandumu tamamlandı. Müslüman Mindanao'da Bangsamoro Özerk Bölgesi hukuken kurulmuş oldu. Filipinler De