İran halkı yarın iki seçim yapacak; ilki Meclis, ikincisi dini lideri seçme yetkisine de sahip Uzmanlar Meclisi için. Seçmenin önündeki soru, nükleer anlaşmayı yapan Cumhurbaşkanı Ruhani
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd, "Sığınmacılar, Balkan güzergâhındaki Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Makedonya'dan Yunanistan'a doğru sınır dışı ediliyor" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Avusturya'nın, kendisini dışlayarak Balkan ülkeleriyle mülteci zirvesi toplamasına tepki gösteren Yunanistan, Viyana'daki büyükelçisini geri çağırdı.
CHP Milletvekili Deniz Baykal, AK Parti karşıtlığıyla ülke menfaatini görmezden gelinemeyeceğini söyledi.
Dört yıl önce Esed’i desteklemek için liderleri Hasan Nasrallah’ın emriyle Suriye topraklarına giren Hizbullah örgütü Şubat ayının ortaları itibarı ile 950’den fazla militanını kayb
Gazprom'un Türkiye'ye verdiği gazı kıstığına dair haberlere Enerji Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
Rus Sözcü Zaharova, Esad rejimini desteklemediklerini fakat Esad rejiminin terörle mücadelesini desteklediklerini söyledi.
Rus Interfax haber ajansına göre, Rus şirket Gazprom, alıcılarla yaşanan fiyat anlaşmazlığı nedeniyle gaz akışını kesti.
TBMM Genel Kurulunda, HDP'li Osman Baydemir'in sözlerine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ çok sert tepki gösterdi.
Hindistan'da deniz kenarlarında özçekim (selfie) yasaklandı. Yasak, geçen ay bir genç bir kızın kendi fotoğrafını çekmek isterken denize düşüp boğulmasının ardından polis tarafında
NATO üyesi ülkeler, Ege Denizi'nde sığınmacı akınına karşı NATO güçlerinin yapacağı görev konusunda uzlaşmaya vardı.
Suriye’de ateşkesin hayata geçmesine saatler kala ülkede çatışmalar aralıksız devam ediyor.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, kötüye giden Mısır ekonomisini kalkındırmak için planlarını açıklarken "Gerekirse kendimi bile satarım" dedi. Sisi'nin bu sözleri hem tepki çekti, hem de so
Minicik kedi yavrularının kendini kaplan sandığı,Kaplanlarınsa kedi yavrusuna dönüştürüldüğü, bedbaht bir devirde yaşamaya çabalıyoruz.