Türk Deniz Kuvvetleri fırkateynlerinden TCG Salih Reis ve korvetlerinden TCG Bartın, Ukrayna'nın Odessa limanına geldi
Türk hava sahasını ihlâl ettiği için düşürülen Rus uçağının pilotunu öldürdüğünü iddia eden ve İzmir'de gözaltına alınan Alparslan Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutukland
CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, açıklanan ölü terörist sayısının doğru olmadığını ileri sürerek skandal bir iddiada bulundu.
Ganire Paşayeva, "Ermenistan işgal ettiği toprakları terk etmezse daha beter cevaplar alacak. Daha beter duruma düşecekler" dedi.
Etkisiz hale getirilen bir teröristin, "okul müdürü" olduğuna dair basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Rusya’nın, 1867 yılında Çar 2’nci Aleksander tarafından 7 milyon 200 bin dolara ABD’ye sattığı Alaska’ya yeniden göz diktiği ortaya çıktı.
Hayko Bağdat, terörle mücadele eden Özel Harekatçıların tekbir getirmesinden rahatsız olarak “Terbiyesizlik Bu” tweeti attı.
Gazze Şeridi sahilindeki 6 millik avlanma menzilinin 9 mile çıkarılması kararı uygulamaya konuldu
Ankara'da bir grup, dağıttıkları bildiriyi almak istemeyen askerleri darbetti
Başbakan Davutoğlu, “2013 Mayıs’ına dönülürse, o zamanki gibi PKK tüm silahlı unsurları Türkiye dışına çıkarıp ülke içinde tek bir silahlı unsur kalmazsa, her şey konuşulabilir
Doktor, öğretmen ve hemşirelerin maaşlarında vergi kesintileri ile bir miktar azalma olacak.
Brüksel'in Molenbeek mahallesinde düzenlenen Müslüman karşıtı gösterilerde Müslüman kadına yapılanlar bu kadar da olmaz dedirtti.
İİT Genel Sekreteri Medeni, 'Azerbeycan'a karşı Ermeni saldırıları konusundan endişeliyiz. Ermenistan derhal çekilsin' dedi.
Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri, Suriye köylerinde bulunan DAEŞ mevzilerini obüslerle vurmaya bugün de devam etti.
HDP milletvekilleri, Öcalan’ın anne ve babasının mezarını ziyaret etti.