Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, can güvenliği açısından yüksek risk taşıyan ürünlerden asansörlere yönelik denetimlerini sıkılaştırdı.Bakanlık, yılsonuna kadar yaklaşık 390 bin
Emlak sektörüne yönelik hazırlanan yönetmelik 4 ay içerisinde yürürlüğe girecek. Yönetmelik kapsamında artık lise mezunu olmayan kişiler emlakçılık yapamayacak. Ofis sahipleri 'soruml
Çin'in kuzeydoğusundaki Dalian kentinde havalimanına inen Kuzey Kore havayolu şirketi Air Koryo'ya ait uçakta, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un olduğu doğrulandı.
Trump'ın İran kararını açıklamasına saatler kala, Almanya, Fransa ve İngiltere elçileri Brüksel'de İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü. AB ülkelerinin elçileri, görüş
Başbakan Yardımcısı Işık, Türkiye'nin aslında dünyanın merkezinde olduğuna işaret ederek, bu coğrafyada bulunmanın getirdiği riskleri fırsata çeviren iyimser insanlar olduklarını ak
Antalya Valisi Karaloğlu'ndan parti ve adaylara, 'seçim uyarısı' geldi. Karaloğlu, "Bu şehre tatile gelen insanlar dinlenmeye geliyorlar, bizim gürültümüzü dinlemeye gelmiyorlar. Özellikle
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret eden Almanya'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakanı Roth, 24 Haziran seçimlerini yakından takip edeceklerini söyledi. Roth, AKP ve HDP arasında sı
Aile ve çocuk dostu yapım ve dizileri yayımlayan kanallara teşvik ödülü, bu yapım ve dizilere ise aile ve çocuk dostu yapım ve dizi unvanı verilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün TSK arşivi tamamıyla açılmıştır incelemeye hazırdır, Cumhurbaşkanlığı arşivi hazırdır, yüreği yeten varsa gelsin" dedi.
Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırma, Başkan Trump ve ekibine olan güvenin giderek düştüğünü gösterdi.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, 'Dumankaya ile ilgili Alman bir firma ile anlaşmak üzereyiz. Dumankaya'daki mağduriyeti 10 gün içinde çözeriz' açıklamasında bulundu
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Ambargolar altında ya da değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız" dedi.
İzmir Aliağa'da FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan ve botla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 örgüt mensunu hava destekli operasyonla yakalandı.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.