Güney Kıbrıs Rum Kesimi Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Washington ve AB'nin, Türkiye'nin karşı çıktığı Güney Kıbrıs hükümetinin doğalgaz arama faaliyetlerine tam destek ver
Arap Birliği'nin Beyrut'ta düzenlenen ekonomi zirvesinde bir konuşma yapan dönem başkanı Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Suriyeli mültecilerin dönüşü için çağrı yaptı.
Hasta olmamasına rağmen sürekli sağlık raporu alarak devamsızlık yapan işçi, işveren tarafından kovuldu. İşe iade davası açan işçiye Yargıtay’dan da kötü haber geldi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'e kadar tüm içecek ambalajlarında depozito uygulamasına geçeceğiz" dedi.
Bursa'nın Keles ilçesindeki 10 haneli Kirazlı Mahallesi'nde seçimlere kısa bir süre kala 3 kişi muhtar adayı oldu. 52 seçmenin oy kullanacağı köyde vatandaşlar, yeni muhtar adaylarının
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine katılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oktay yaptığı açıklamada "Burada mesaj son derece ne
Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında örgüt üyeliğinden 3 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Sami Boydak (47), iddiaya göre ailesi ile Umre’ye gitmek için geldiği Kayseri Er
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'den milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren çok önemli açıklamalar geldi.
ABD'de uzun süredir tartışılan Meksika sınırına örülmesi planlanan duvarla ilgili olarak Başkan Donald Trump'tan yeni bir öneri geldi. Trump istediği 5,7 milyar dolarlık duvarın finansma
Fransa'da devam eden 'Sarı yelekliler' gösterilerinde bir grup YPG sempatizanı, örgüt bayrağı salladı.
Almanya Yahudiler Merkez Konseyi Başkanı Schuster, Erdoğan’ın İsrail politikasının Yahudi düşmanlığını körüklediğini iddia etti.
Bazı Alman siyasetçiler, DİTİB'e çağrıda bulunarak Ankara'dan tamamen bağımsız olunmasını talep etti.
BeÅŸir AyvazoÄŸlu - Karar
Daha önce aday olmayacağını açıklayan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aday adayı olunca CHP içerisinde yeni tartışmalar başladı.
Almanya'da hayatını kaybeden Türkler ile ilgili yürütülen NSU 2.0 davasının avukatı Seda Başay Yıldız, Nazi sempatizanları tarafından gönderilen mektup ile tehdit edildi.