Ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyeliler için umudun adreslerinden biri de İzmir. Kent içinde barınma fırsatını bulamayanlar, hijyenden yoksun boş bir araziye kurdukları çadırlarda y
Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil'in maruz kaldığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.
İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, partisinin üyelerine derginin binlerce kopyasını satın alıp dağıtmaları çağrısında bulundu.
Nureddin Yıldız, Ebubekir Sifil, Faruk Beşer, Ramazan Kayan ve Talha Hakan Alp kameranın karşısına geçtiler. İşte alimlerin ' Artık insanlığın vicdanı harekete geçsin.' çağrısı.
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H üyeleri bölgede ilk defa silahlı yürüyüş yaptı.
Kırım'da Hizbu't Tahrir üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Kırım tatarları için en az 10 yıl hapis isteniyor
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü üyelerinin Hakkari'de ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açtığını açıkladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güneydoğu'daki belediyelerin elektrik borçları ile ilgili konuştu.
Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil, yaşananları anlattı.
Suriyeli bir çocuk, Şirinevler Burger King'de müşteriden artan patatesleri aldığı için şube müdürü tarafından dövüldü.
Meclis bugün 4 eski bakanın Yüce Divan'a gidip gitmeyeceğine karar verecek. Komisyondaki AKP üyelerinin tamamının Yüce Divan için ret oyu vermesi iktidar partisinin tavrını ortaya koyuyor.
Orta Afrika Cumhuriyeti'nde tutuklanan Anti-balaka liderinin tutuklanmasından sonra grup üyeleri liderlerinin serbest bırakılması için bir din adamı ve bir Fransız kadını kaçırdı.
HDP'li belediyelerdeki eşbaşkanlık sistemi tıkandı. Resmi yazışmalarda eşbaşkan imzası kabul edilmedi, mahkemelerden yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Hizmetler aksayınca belediyeler �
ABD yönetimi Suriyeli muhalifler için 4 ila 6 hafta sonra başlayacak ve üç yıl sürecek eğit donat programını yürütmesi amacıyla Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan’da 400 asker görevlend
Lübnan'daki Suriyeli sığınmacılar, savaşın bıraktığı fiziki ve psikolojik etkilerin yanısıra çetin kış şartlarıyla mücadele etmeye çalışıyor.