Hatay'da Kırıkhan Belediyesi ve Yayladağı Kaymakamlığı, bölgede yaşayan Suriyelileri seçim günü sokağa çıkmamaları yönünde uyardı.
Yüksek Seçim Kurulu'nun, 'Oy ve Ötesi üyeleri sandığa gelmesin' talebini reddettiği bildirildi...
Çeşme kıyılarından Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmek isteyen yüzlerce kişi, rüzgarın şiddetini artırmasına rağmen kapasitesinin çok üzerinde bindikleri botlarla tehlikeli yolculu�
Şanlıurfa'da Suriye uyruklu 2 gazeteci boğazları kesilerek öldürüldü. Polis 7 Suriyeli'yi gözaltına aldı.
ABD basını, Gülen grubunun ABD Kongresi'ne verdiği evrakların sahte olduğu ortaya çıktı. 2008'den beri ABD Kongre üyeleri ve yardımcıları için Türkiye ve Azerbaycan'a 200'den fazla gezi
Ege Denizi'nde Suriyeli sığınmacıları taşıyan teknenin batması sonucu yaşları 1 ile 4 arasında değişen 4 çocuk hayatını kaybetti, 19 kişi kurtarıldı.
Diyarbakır'da IŞİD üyelerinin kaldığı iddia edilen bir eve düzenlenen baskında çatışmalar çıktı, iki polis hayatını kaybetti
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 65 bin Suriyeli bebeğin Türkiye'de dünyaya geldiğini söyledi.
Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib vilayetinde serbest haberci Vesim el Adil Rus bombardımanında hayatını kaybetti.
Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinden, dört milyon Suriyeli sığınmacının sadece yüzde 6'sının Türkiye dışındaki üye ülkelerde barındığını söyledi.
Macaristan sınırında oğluyla birlikte polislerden kaçmaya çalışan Suriyeli bir sığınmacıya çelme takarak düşüren kadın kameraman, düşürdüğü göçmeni dava etmeye hazırlanıyor.
TRT1’de yayınlanan Sen Olsan Ne Yapardın programındaki Suriyeli ailenin işlendiği bölüm Arap medyasında yankılandı.
Geçtiğimiz yıl Kobani'de PYD ile beraber IŞİD'e karşı savaşan Suriyeli muhalif komutan Abdül Cebbar Ageydi'ye göre, ABD, muhaliflere 5 yıldan bu yana yalan söylüyor. ABD yönetiminin kend
TSK’nın ustaca operasyonları sonrası köşeye sıkışan Terör Örgütü PKK’yı kurtarmak için şehirlerde hendek kazan HDP’li belediyeler, hizmette de sınıfta kaldı.
Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği yetkilisi Larry Yungk, ABD’ye ‘Yeşil Kart’ kazanarak gelen Suriyelilerin sayısının mülteci statüsüyle gelenlerden çok daha fazla