Suriye muhalif koalisyonu ülkelerindeki iç savaştan çıkış yolu bulabilmek amacıyla Mayıs ayında Cenevre'de yapılacak Suriye görüşmelerine katılacaklarını açıkladı.
Avrupa Parlamentosundaki Hristiyan demokratlar grubu, Avrupa'ya insan kaçıran çetelerle askeri mücadele yapılmasını, inan kaçakçılarına ait gemilerin batırılmasını teklif etti.
Kurulduğu günden beri doğu halkına zulmeden PKK şimdi de kahvehanede olay çıkardı. Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması YDGH üyeleri kahvehanede dehşet saçtı.
Boksör Mike Tyson, Paralel Yapı'nın övünç kaynağı olarak lanse edilen Türk okullarına atfen bir fotoğraf paylaştı.
KPSS, böcek, yasadışı yapılanma ve telefon dinlemeleri soruşturmalarında haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişinin kaçak olduğu belirtiliyor
Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nde (ÇAGİAD), polis tarafından arama yapılmaya başlandı. Polis, binadaki bilgisayar ve bazı dokümanları incelenmeye aldı.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, 'paralel yapı' soruşturmasındaki tahliye kriziyle ilgili konuştu: Kertenkelenin kuyruğunu kesmek yetmiyor; kesiyorsunuz bir daha uzuyor, kertenkelenin başını
29-30 Nisan’da 8. Sınıf öğrencileri için yapılacak olan TEOG sınavları nedeniyle tüm ortaokullar, 5 günlük tatile giriyor.
Ümmet olma bilinci; taşa toprağa, vadiye, bahçeye, anıtsal yapılara ve inşa etmiş olduğumuz tarihe gösterilen ilgi ile değil, yaşayan ve yaşadıklarını devreden Müslüman kardeşine g�
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi, 1915 yılı Ermeni olaylarına ilişkin Türkiye aleyhinde yürütülen kampanya ve yapılan açıklamaları kınadı.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, girdikleri bir kahvehanede siyasi propaganda yaptıktan sonra ateş açtı. Saldırıda bir kişi bacağından yaralan
İsrail'in Golan Tepeleri'ni bombalaması sonucunda 2'si İsrail karşıtı Dürzi Sıtkı Makat'ın oğlu olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. İsrail, saldırının kendilerine karşı bir ter�
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı, Kazakistan'da yapılan seçimlerin adil olmadığını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahliye krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, HSYK'nın geç kaldığını belirtirken "Pensilvanya'dan alınmış talimatla orada yönlendirme yapıyorlar" ded
'Paralel yapı' soruşturmasındaki tutuklulara tahliye kararı vererek krize neden olan hâkimler verdikleri kararın uygulanmasını istedi; ancak İnfaz Savcılığı talebi reddetti.