Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Erkan Arıkan'ın da bulunduğu askeri aracın geçişinden sırasında PKK’lı teröristlerce döşenen el ya
İstanbul'da Devrimci Karargah Terör Örgütü'nce polis araçlarına saldırı için kullanılacağı öğrenilen 8 el yapımı bomba ele geçirildi.
Yapılan son çalışmalar, yere düşen yiyeceklerin tüketilmemesi gerektiğini gösterse de Prof. Aaron Carroll, 5 saniye kuralına uyarak tüketilmesinde sakınca olmadığını belirtti.
Hakkâri'de PKK'lıların yola döşediği el yapımı patlayıcı, askerlerin müdahalesi sırasında inflak ettirildi, 1 asker şehit oldu.
Adalet Bakanlığı, Silivri Cezaevi'nde kadın mahkumlara işkence yapıldığı iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki Arşak ve Dabık'a yapılan harekatla IŞİD'e ait 2 savunma mevzisi, 3 komuta kontrol mevzisi ve 1 verici anten imha edildi.
Halep’e bağlı Münbiç ilçesini işgal eden PYD, bölgede yaşayan Arap, Türkmen ve Kürtleri ‘Özgür Burma Muhafızları’ isimli misyoner örgüt vasıtasıyla Hıristiyan olmaya zorluyor. Ö
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara'ya 15 Temmuz şehitleri için anıt yapılacağını açıkladı. İstanbul'daki anıt 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çıkışında olacak.
Terörle mücadelede son dakika haberi geldi... TSK'dan yapılan açıklamada 6-13 Ekim tarihleri arasında 66 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
ABD yönetimi, ABD ve Küba arasındaki ticari ilişkilerde yeni düzenlemler yapıldığı açıklayarak, bu değişikliklerin iki ülke halkına yeni imkanlar sunacağını bildirdi.
İstanbul Valiliği, nüfus müdürlüklerinin, önlisans mezunları için yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavının (KPSS) gerçekleşeceği 16 Ekim Pazar gününde açık tutulacağını bildird
Lozan’da Cumartesi günü Suriye için yapılacak olan toplantının, tarihi Lozan anlaşmasının imzalandığı Beau Rivage Palace otelinde gerçekleştirileceği öğrenildi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 'Türk askerine saldırı olursa ve Türkiye NATO'dan yardım isterse ne yapılacak' sorusunu cevapladı.
Maldivler Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Britanya’nın eski sömürgeleri olan devletler topluluğunun, ülkeye “haksız ve adaletsiz” muamele ettiği, Maldivler’in siyaseti
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen el yapımı patlayıcı (EYP), güvenlik güçlerince imha edildi.