Başbakan Davutoğlu, Türk vatandaşı olmadığı için şehit maaşı alamayan polis memuru Tansu Aydın'ın Vietnamlı eşi Vu Yhuy Tuanvi'ye maaş bağlanması için talimat verdi.
İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 13. Zirvesi olağandan farklı bir enerji ile başladı fakat yine olağan görüntüler ile sona erdi. Küresel boyutta önemli bir ‘bütünleşme hareketini’
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü. Ortak basın açıklamasında iki lider de ilişkilerin geliştirilmesine vurgu yaptı. Ruhani, "Temel prensipl
İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Tel Aviv ile Ankara arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi amacıyla yapılacak anlaşmanın yüzde 90 oranında tamamlandığını açıkladı.
Rusya Federasyonu'nun Ukrayna sınırındaki askeri birliklerin sayısının arttırdığı bildiriliyor
Erdoğan, Hasan Ruhani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Ruhani, 'gümrüklerde artık kamyon kuyrukları görmeyeceğiz' dedi.
Muğla'nın Milas ilçesinde Gökçeler Kanyonu içerisindeki 8 bin yıllık olduğu tahmin edilen İncirliin Mağarası turizme açıldı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, '72 millet Türkiye'nin güçsüz olması için örgütlere destek veriyor ama Türkiye Cumhuriyeti kazanacaktır.' dedi.
Diyanet İşleri başkanı Mehmet Görmez İranlı hacı adaylarının bu sene Hacca gitmesine bizim hakemliğimiz vesile oldu.
Karaman'daki cinsel istismar davası ile ilgili bir açıklama daha yapan Tan, '3 tane çakma Nişantaşlı için bütün İslami cemaatler sapıktır demem' dedi.
İtalya, Akdeniz’de petrol ve gaz çıkarılmasına ilişkin referanduma gidiyor
Raed Hanania 15 yıldır Filistin'in kültürel miraslarından olan Filistin kandillerini imal ediyor. Geleneksel kültürün parçası olan bu mumlar elde yapılıyor. Evlerde ya da kiliselerde kulla
Gelecek hafta New York'ta yapılacak kritik ön seçimler öncesi Hillary Clinton'la yaşadığı sert televizyon tartışmasının hemen ertesinde Vatikan'a gelen Vermont Senatörü Bernie Sanders, e
Alman gazetesi Bild, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren şiiri nedeniyle komedyen Jan Böhmermann hakkında soruşturma açılmasına ilişkin Alman hükümetinin aldığı kararın perde arka
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, son dönemde Fransa Başbakanı Manuel Valls'ın 'üniversitelerde başörtüsü yasağı' getirilmesine ilişkin açıklamalarına karşı çıktı.