John Kirby, John Kerry ile Lavrov'un Suriye'deki çatışmaların durdurulması anlaşmasında gelinen duruma ilişkin görüşme yaptığını bildirdi.
Nijeryalıların yüzde 65'i Facebook'un internet olduğunu düşünürken, Endonezya'da bu oran yüzde 61 oldu.
Pentagon, 'Suriye’ye gönderilen ABD askerleri doğrudan savaşa katılmayacak' açıklamasında bulundu...
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da meydana gelen patlamada 2 kişinin yaşamını yitirdiği 6 kişinin de yaralandığı bildirildi...
Mukella'da El-Kaide'ye yönelik operasyon çerçevesinde 5'i sivil 27 kişi hayatını kaybetti
7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden çıkan süpriz sonuçların ardından, Türkiye'de Başkanlık Sistemi hızla tartışılmaya başlanmıştı. Gezici Araştırma Merkezi'nin yaptığı son anket
Birleşik Arap Emirlikleri, 2 yıldan beridir atayamadığı Ankara Büyükelçisini Mayıs ayında göndermeyi planlıyor...
IŞİD'in Musul'da tutukladığı ve sonradan serbest bıraktığı Türkiye vatandaşları arasında yer alan, CHP'nin dış politikadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kilis'te
Bahçelievler'de faaliyet gösteren Malatya Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne patlayıcı madde atıldı.
Bakü'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.
Suriye Başbakanı Vail Nadir Halki, Rusya ile 850 milyon avro değerinde alt yapı anlaşması imzaladıklarını söyledi.
Yakalanarak gözaltına alınan Akın İpek'in kardeşi Cafer İpek'in tutuklandığı bildirildi.
Kuzu, 'İçinde başkanlık modeli olan anayasa gerekli. Bunu mutlaka referanduma götürmek istiyoruz. 367'yi bulsak bile mutlaka halkın görüşünü almak istiyoruz' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk hükümetinin 'terörist' akımı ile başa çıkamamasının onlarla temas halinde olmasından kaynaklandığını iddia etti.
Aynı timdeki arkadaşı ve hemşehrisi Bekir Kelleci’nin cenaze törenine katılan ve törende onun fotoğrafını taşıyan Jandarma Uzman Çavuş Kul, 3 hafta sonra Mardin’in Nusaybin ilçesinde