24 yaşındaki Cem Barış Uslu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Uslu, yaptığı iş başvurularında asgari ücretin çok altında maaşlar teklif edilmesinden, "K
Karar gazetesi yazarı ekonomist İbrahim Kahveci, TV5'te katıldığı televizyon programında bazı otoyol ve köprülerde geçişlerin ücretli olmasına sert dille eleştirdi.
HDP'den, AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'nin TBMM grupları tarafından ABD'ye yapılan Fethullah Gülen'in iadesi çağrısına neden katılmadığına dair bir açıklama geldi.
Önce bu partinin kuruluş macerasına kısaca göz atalım: Göz atarken de unutmayalım ki, cumhuriyet tarihimizin ilk muhalefet partisi Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası’dır. Başbakan İsmet �
2001 yılında, henüz AK Parti kurulmamışken, o günkü adıyla Yenilikçi Hareket’in iki önemli ismi Abdullah Gül ve Bülent Arınç, bir konferans için ODTÜ’ye geldiler.
Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh Muhammed Hüseyin, fanatik Yahudilerin Harem-i Şerif'e baskın düzenleyecekleri yönündeki tehditleri üzerine, Mescid-i Aksa'da kılınacak Kurban Bayramı nama
Hükümet ve memur sendikaları, 3 milyon 200 bin memur ile 2 milyona yakın memur emeklisinin 2020 ve 2021 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 5. Dönem Toplu Sözleşmesi kapsa
Hindistan halkına hitap eden Başbakan Narendra Modi, Cammu Keşmir'in özel statüsünün kaldırılması ve eyaletin iki birlik toprağına bölünmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ile telefonda görüştü.
Kurban Bayramı namazı Ankara'da 06.33, İstanbul'da 06.47, İzmir'de 06.58, Çanakkale'de 06.59 ve Iğdır'da 05.48'de kılınacak.
Sağlık Bakanlığınca, Kurban Bayramı süresince yeterli ve düzenli beslenme için neler tüketilmesi gerektiğini gösteren yiyeceklerin yer aldığı "sağlıklı bayram sofrası" hazırlandı.
AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti TBMM grupları, ortak bir açıklama yaparak, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye en yakın zamanda iadesi için gerekli adımların atılması konusunda ABD'ye çağrıd
Photoshop veya benzeri uygulamalar hakkında teknik bilgiye sahip olmayanların çok işine yarayabilecek, işlevsel bir siteye göz atıyoruz.
El konulan ithal araçlarla ilgili düzenlemeye gidildi. Buna göre, ithalat izni alınmayan veya gümrük vergileri eksik ödenen araçlar için 'af başvurusu' yapılabilecek. Düzenlemeden yararlan
Türkiye ve ABD'nin 'uzlaşma' açıklaması yaptığı "Suriye'de güvenli bölge" ile ilgili detaylar merak edilirken, Guardian gazetesi ilginç bir yoruma imza attı: Güvenli bölge, SDG ile ABD a