Azerbaycan Merkez Bankası 2015 yılında ülke altın ve döviz rezervlerinin toplam hacminin yüzde 63 düştüğünü açıkladı.
İran'da, 26 Şubat'ta yapılacak Uzmanlar Meclisi ve İran Meclisi seçimlerini Kürt muhaliflerin boykot edeceği bildirildi.
İsveç hükümeti, terör örgütü IŞİD yerine bundan böyle DAEŞ ifadesinin kullanılmasına karar verdi.
Beştepe'de kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK ve "paralel yapı" ile mücadelede destek istedi. Belediyelerde ve kamuda "teröre destek verenler" ortaya çıkarılacak mesajı verdi.
Yargıtay, Hrant Dink cinayeti ana davasını, kamu görevlilerinin ihmâli davasıyla birleştirdi. Yargıtay ayrıca, birleştirilen davaya İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin bakmasına karar v
Rusya'nın 30 Eylül 2015'ten itibaren düzenlediği ve yaklaşık 4 aydır sürdürdüğü hava saldırılarında bin 815 savunmasız sivil yaşamını yitirdi.
Moldova'da geçen hafta kurulan hükümetin istifasını talep eden muhalefetin Putin'den destek ve emir aldığı belirtildi.
BBP ve Saadet Partisi, hazine yardımı için yaptığı başvuru iptal edildi.
Polis ve askeri birliklerin ortak düzenlediği operasyonda bugün de çatışma çıktı
Suriye'nin geleceğinin tartışılacağı Cenevre görüşmelerinin 29 Ocak'ta başlaması planlanıyor. Cenevre'ye davet edilen heyetler kararlarını alırken, geçen yıl meydana gelen ve aktörle
Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantıyla Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı ve logoları tek çatı altında topladı.
Güney Sudan ile Sudan arasındaki ilişkiler için normalleşme sinyali verildi...
İnternet teknolojisi günümüzde insan ilişkilerini ve ‘dostluk’ anlayışımızı değiştirdiği gibi, aşkın kadim anlatısını da dönüştürüyor. Kolayca yakınlaşsak da soğuk kalıyor
İki parlamentoya bölünen Libya'da Tobruk Temsilciler Meclisi, geçen hafta kurulan ulusal mutabakat hükümetine güven oyu vermedi. Parlamentodaki 104 vekilden 89'u birlik hükümetine 'Hayır' de
7 aydan bu yana Esed çetesi ve Hizbullah terör örgütü tarafından kuşatma altında olan Madaya’da 400 kişinin durumunun kritik olduğu açıklandı.