AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu seçimin en kilit adımlarından birisi, belediye meclis üyelerinin tespitidir." dedi.
İran Sağlık Bakanlığı İklim Değişikliği Daire Başkanı Şahsuni, başkent Tahran'da hava kirliliği nedeniyle kalp ve akciğer hastalarına sokağa çıkmamaları uyarısında bulundu.
ABD’nin İsrail Büyükelçisi Friedman, ABD Başkanı Trump tarafından ilan edilmesi beklenen ve “Yüzyılın Anlaşması” projesi olarak bilinen “Orta Doğu Barış Planı'nın” ertelendi
Amerika Birleşik Devletleri'ne ait USS Fort McHenry çıkartma gemisi, Rusya'nın sert dille karşı çıkmasına rağmen Karadeniz'e doğru ilerliyor. Rusya-Ukrayna geriliminde Ukrayna tarafında ol
Ramallah merkezli Rami El-Hamdallah hükümetinin Gazze Şeridi’ne yaptığını söylediği harcamalara Gazze'den yanıt geldi.
ABD askerlerinin Irak'ın başkenti Bağdat'ta silah ve üniformalarıyla çarşıya gezintiye çıkması tepkilere neden oldu.
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kişilerin sosyal medyada yaptığı hareketlerin hesabının 'ahirette sorulacağını' söyledi. Hatipoğlu, 'DM'den yürümenin çirkin bir hareket olduğu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, İstanbullulara kar yağışı konusunda son dakika uyarısında bulundu.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "Türk yetkililer bizleri bizden çok daha düşünüyorlar" dedi.
Türk Hava Yollarına ait bir uçak Lviv'de uçuş yapmaya hazırlanırken aşırı sis ve kar yağışı nedeniyle pistten çıktı.
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Denizli'de partisinin 17 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.
Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı ve Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile telefo
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın Türkiye'yi Suriye ve YPG konusunda uyarmasına sert şekilde cevap verdi.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Erdoğan arasında yapılması planlanan görüşmenin tarihine dair açıklamalarda bulundu.
Çin hükümetinin verilerine göre, ülke nüfusunun 2029 yılında zirveye çıkacağı ve 1 milyar 440 milyona ulaşacağı öngörülüyor.