AK Partili Vekil Leyla Şahin TBMM'ye bomba atan F16'nın düşürüldüğünü duyurdu.
Yapılan çağrıların ardından sokağa inen vatandaşlar, İstanbul'da Boğaziçi ve FSM Köprüsü'nde bir araya geldi.
Jandarma Genel Komutanlığı darbecilere karşı gerekli cevabı verdiğini duyurdu. Komutanlık halkı da darbeye karşı durma çağrısında bulundu.
TBMM'ye bomba atıldı. Atılan bomba nedeniyle bazı polis memurları ve Meclis görevlileri yaralandı, kulis camları kırıldı
TRT'yi ele geçirmeye kalkışan 1'i rütbeli 5 asker vatandaşlar ve polis tarafından etkisiz hale getirildi.
3. Kol Ordu Komutanı Erdal Öztürk, askerlerin derhal kışlasına çekilmesi emri verdi.
Canlı yayında konuşan Özel Kuvvetler komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı çok sert ifadeler kullanarak 'eşkiyalar' dedi.
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, darbeci askeri helikopterleri etkisiz hale getirdi.
Savcılık 25 üst düzey komutan için yakalama kararı verdi
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bostanoğlu, darbe girişiminin ardından açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbecilerin başarılı olacağına inanmadığını belirterek "Milletime de çağrı yapıyorum. Milletimizi illerimizin meydanlarına davet ediyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimi meydanlara davet ediyorum" dedi. Türkiye'nin birçok kentinde vatandaşlar sokağa çıktı. 3. Kolordu Komutanı Orgeneral Öztürk, kalkışmaya katılan askerl
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde yaşanan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 'kalkışma' olarak ifade ettiği gelişmeler hakkında açıklama yapıyor.
Yasin Bülbül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.
Türkiye'de yapılan bütün askeri darbelerin sembolü olan Türkiye Radyo ve Televizyonları'nın (TRT) son askeri hareketliliğin üzerinden yaklaşık 3 saat geçtikten sonra yayını durduruldu.