Beyaz Saray yetkilileri, İsrail'in kapalı kapılar ardında İran ile yapılan nükleer müzakerelerde casusluk faaliyeti yürüttüğünü ve gizli bilgileri ABD'li senatörlere sızdırdığını
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ‘Bir kitap bir dünya’ projesi kapsamında okullara dağıttığı Ahlak Bilinci kitabı Müslümanlarca büyük takdir topladı.
Sırbistan'da görülen davada, 1995 yılında Bosna Hersek'te 8 bin Müslüman'ın katledildiği Srebrenitsa katliamının 7 sanığının tutuklandığı açıklandı.
Sırbistan polisi, 1995’te Bosna’da 8 bin Müslüman erkek ve çocuğun öldürüldüğü Srebrenitsa katliamıyla ilgili 7 eski polisi gözaltına aldı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği, Yemenlileri Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin etrafında toplanmaya çağırdı.
BM İnsan Hakları Myanmar Özel Raportörü Lee, Myanmar'ın Arakan eyaletindeki insani durumun "hala vahim" olduğunu söyledi.
Halepçe ne kadar insanlığın utancıysa, Guta da insanlığın utancıdır. Her ikisi birden aynı zaman da İslam dünyasının utancıdır. Her iki yerde, ölen de öldüren de Müslümandır.
İngiliz hükümeti, Müslüman Kardeşler ile ilgili hazırlanan raporun açıklanmasını erteledi. Raporun, üzerinde çalışılan aşırılıkla mücadele stratejisiyle birlikte açıklanacağı
Mahkeme, aralarında Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedi ve 13 yöneticisinin de olduğu 27 kişi hakkında idam kararı aldı.
Kazakistan'da resmi hüviyetteki ‘Müslümanlar Dini İdaresi’, Müslümanlar Birliği isimli kuruluşu tanımadıklarını açıkladı
İsrail işgali altındaki Kudüs'te, Yahudi yerleşimcilerin diğer dinlere ait ibadethanelere düzenlediği saldırılar devam ediyor. En son bir kilisenin giriş kapısına ırkçı sloganlar yazan
İngiltere Başbakanı Cameron, "Müslüman Kardeşler'in faaliyetlerinin gözden geçirildiği raporun temel bulguları, hükümetin yeni aşırıcılıkla mücadelede stratejisiyle birlikte yayınla
Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimi Latif Kadir Kaya, yasadışı dinleme ve casusluktan tutuklu Kürşat Durmuş’un isteği üzerine, “Gazetecilerin evlerini basın, bilgisayarlarına el koyun” talimat
Kozmik Oda, Balyoz, Poyrazköy, Askeri Casusluk ve Ergenekon gibi davalarda delil olarak toplanan harddisk ve CD'lerle ilgili TÜBİTAK BİLGEM'deki bilirkişi heyetinin, içindeki bilgileri ''paralel
ABD'de öldürülen üç Müslümandan Deah Barakat'ın Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyasında bağışlar 500 bin doları aştı.