Her birimizin Müslümanca duruşunu bozmayan, bunu bir ayıp gibi saklamayan insanlar olmamız lazım. Yaptığımız işlerde bu hissedilmeli, hatta ilk bakışta anlaşılmalı.
ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), aralarında 7 aylık bir bebeğin de bulunduğu çok sayıda Müslümanı terörist listesine dahil etti.
Çin adına casusluk yaptığı iddia edilen Edward Lin, ABD mahkemelerinde yargılanacak
Güney Kore Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'de casusluk operasyonlarını yürüten üst düzey bir askerin Güney Kore'ye sığındığını duyurdu.
ABD’deki Müslüman yerleşim yeri Dearborn’da güvenlik güçleri, halk içinde adeta bir ‘hafiye ağı’ kurmuş durumda. Amerikan hükümetinin ülke geneline yaymayı planladığı uygulama, 12
Filipinler ordusu ile IŞİD’in Filipinler kolu Ebu Seyyaf arasında yaşanan çatışmaların Moro’daki Müslümanlar’ın yıllardır sürdürdüğü mücadeleye ciddi zararlar veriyor.
Malmö'de Müslümanlara ait bir okulda şiddetli patlama sonrası yangın çıktı
ABD'ye İslam ülkelerinden gelen yoğun göçü göz önüne alan araştırmacılar yakın gelecekte ülkedeki Müslüman sayısının Yahudi sayısını geçeceğini belirtiyor
Akaryakıt dağıtım şirketleri, litre fiyatında ortalama 3 kuruşluk indirim yaptı
BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon “Dünyadaki terör örgütlerinin hedefinde Müslümanlar olduğu açıktır” dedi.
Myanmar'da iki Müslüman aktiviste bir örgütle bağlantıları olduğu gerekçesiyle iki yıl hapis cezası verilmesi kararlaştırıldı
Yunanistan Kilisesi kendisine ait bir araziden 20 dönümlük alanı Müslümanlara mezar yeri için tahsis etti
Tüm âlemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamber’in ümmeti olan ve bütün yeryüzünün sorumluluğunu taşıyan Müslümanlar olarak ufkumuzun dar olması pek tabii eğitim hayatımızı bü
Washington Post gazetesine yazan Trump, bu yolla Meksika’yı zorlayarak, iki ülke arasına çekmeyi planladığı duvarın maliyetine katılmasını sağlayacağını kaydetti.
CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine destek çıktı, 'önüne yatmak' ifadesinin 'koruyup, kollama' manasına geldiğini söyledi.