Eski Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani genel sekreterliğindeki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), 25 Eylül referandumunun iptal edilmesi için uluslararası toplum tarafından sunulan teklifi
Rejimin, muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta'daki Ayn Terma beldesini ele geçirmek amacıyla saldırıları sürüyor.
Hakkari'de terör örgütü PKK doçka ve katyuşa ile üs bölgesine saldırdı. Çatışmada 1 asker ve 1 sivil şehit oldu, 2 asker ve 1 sivil de yaralandı. Bugün İçişleri Bakanlığı tarafı
IKBY Başkanı Mesut Barzani, referandumun ertelenmesi için çok geç olduğunu, Bağdat ile referandum sonrası görüşmeye hazır olduklarını söyleyerek, 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilm
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül referandumuna destek veren Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), referandumun ertelendiğini iddia etti.
Meksika'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Üsküdar'daki evlerinde öldürülen Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-k�
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın S-400'lerden sonra balistik füzeler için adım atılması gerektiğini söylemesi, Yunan medyasında geniş yer buldu.
Kulüpler Birliği Vakfı, Dursun Özbek önderliğinde Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ziyarette bulundu.
Zonguldak'ta maden işçileri, kömür karası iş elbiseleriyle bindikleri halk otobüsünde, koltuklar kirlenmesin diye ayakta yolculuk etti.
Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referandumla birlikte Türkiye'nin Musul ve Kerkük'e operasyon yapması yine gündeme geldi.
Uluslararası Af Örgütü'nün yayımladığı uydu görüntüleri, Arakan eyaletindeki, biri terk edilmiş, köylerden yükselen dumanları ve yanmış yapıları gözler önüne serdi
İstanbul Kayapınar projesi kapsamında cazip fiyatlarla ev satışını fırsat bilen bir dolandırıcılık çetesi dar gelirli vatandaşları dolandırdı.
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması kapsamında 48 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Harp okullarında yatay geçişle ilgili konularda alınacak kararlarda, bu okullar bünyesinde teşkil edilen "eğitim ve öğretim yüksek kurulları" yetkili olacak.