Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’deki Hımeymim üssüne yapılan havan saldırısında 2 askerin yaşamını yitirdiğini kaydetti.
İran, kuş gribine bağlı olarak ülkedeki yumurta fiyatlarının artması nedeniyle Türkiye'den yardım talebinde bulundu.
Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, Lübnan'da El Meyadin kanalına açıklamalarda bulundu. İran'daki krizin siyasi değil ekonomik nedenlerden kaynaklandığını belirten Nasrallah, olayların
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturmasıyla ilgili oğlu Donald Jr. Trump'ı suçlayan eski başstratejisti Steven Bannon'a, "Kovulduğu gün sadece işini değil, aynı zamanda aklını da ka
İran’ı yakından takip edenler açısından bazı dış güçlerin mevcut rejimini değiştirme hayalleri gütmesi kadar, ülkede her an patlamaya neden olabilecek toplumsal şikayetlerin varlığ�
Yrd. Doç. Dr. Ülgen, "Arif Nihat Asya'nın beslendiği öz kaynak zengindir yani şiirlerine bugün çok telaffuz edilen ve benim de çok beğendiğim, milli ve yerli bir söyleyiş hakimdir." dedi.
Suriye'de Beşşar Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'ya savaş uçaklarının dün gece saatlerinde düzenlediği yoğun saldırılarda ilk belirlemelere göre 20 sivil yaşamını yitirdi.
ABD'nin Kuzey Kore'ye askeri operasyon düzenleyeceğine ilişkin bazı medya kuruluşları tarafından ortaya atılan iddialar Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından yalanlandı.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, birçok bakımdan müttefikleri olan ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'ın resmi açıklamalarının neredeyse İran'da kendilerini savaşa götürecek açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadele konusunda, 'Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da onu aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız.
Kiev İdare Mahkemesi, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili'ye iltica verilmemesini haklı buldu.
Reza Zarrab davasında Halkbank eski Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, 5 suçtan suçlu bulundu.
Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Hatay'daki arkeoloji müzesi, 2017 yılında yaklaşık 220 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
Türkiye 100 yıl önce Osmanlı’nın çekildiği topraklara yeniden dönüyor. Hem askeri hem de ekonomik alanlarda stratejik hamleler yapan Türkiye 12 ülkede bulundurduğu askeri güçle dünyada
Diyarbakır'daki terör operasyonunda PKK'nın bağış ve haraç listesi ele geçirildi. PKK'ya bağış yapanlardan biri de zırhlı araçların bakım ve onarımını yapan şirketin yöneticisi ç