Akif Beki- Karar
İbrahim Kiras- Karar
ABD'li basın kuruluşu CNN'e postalanan şüpheli paket Atlanta'daki posta merkezinde ele geçirildi.
Brezilya'da düzenlenen başkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre aşırı sağcı aday Jair Bolsonaro büyük bir oy farkıyla kazandı. Brezilya başkanlık seçimlerini kazanan aşır
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze'de 3 Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği İsrail'in hava saldırısını kınadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılan İstanbul Havalimanı'nın açılış törenine eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.
İran Sanayi Maden ve Ticaret Bakanı Rıza Rahmani, Türkiye ile İran arasındaki ticari ilişkileri genişleteceklerini ve bunun için hiçbir sınırlama olmadığını söyledi.
Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı'nın açılışı, ABD'nin en çok satan gazetelerinden New York Times'da tam sayfa ilanla duyuruldu.
Rusya Savunma Bakanı Şoygu, ABD'nin OrtaMenzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’ndan ayrılma kararıyla Avrupa'ya füze konuşlandırılması halinde bunun sonuçları olacağını belirtti.
Fatih Tezcan'ın twitter hesabından yaptığı 29 Ekim paylaşımları sosyal medyanın gündemine oturdu.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 26. Başbakanı Davutoğlu, İstanbul Havalimanına ilişkin açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Havalimanı'nın tarihi açılışında kürsüde havalimanın ismini 'İstanbul' olarak açıkladı...
ABD Füze Savunma Ajansı (MDA) ve ABD Donanması USS John Finn (DDG-113) firkateyninden başarıyla bir SM-3 Blok IIA füze ile bir orta menzilli balistik füzeyi (uzayda) başarıyla durdurdu. Denem
Ham petrol fiyatlarının düşmesi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan Suudi Arabistan, 866,6 milyon dolarlık tahvil ihracı yapılacağını duyurdu.
Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Umman ziyareti büyük yankı uyandırırken, bir Arap ülkesinin daha İsrail'i resmen tanıması tepkilere neden oldu. BAE'li federasyon başkanı ise İsr