ABD’nin dayatma ve tehditlerine rağmen Türkiye’nin Rusya’dan satın aldığı S-400 hava savunma sisteminin ilk parçalarının bugün Ankara'ya getirilmesi başta ABD'de büyük yankı buldu.
Gazeteci Yavuz Oğhan, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından kurulacağı belirtilen yeni partiyle ilgili olarak paylaşımda bulundu. Oğhan, Babacan'ın ekibi ile konuştuğunu ve par
Nisa 34. âyette “Nüşuzundan korktuğunuz kadınlarınıza öğüt verin/güzel sözler söyleyin, yataklarından ayrılın ve onları (oraya) darb edin” emirleri yer alır.
İmparator Neron’un Roma’daki sarayını restore eden arkeologlar, tesadüfen renkli hayvan freskleriyle süslenmiş gizli bir yeraltı odası keşfetti.
Tayland’da eğitim uçuşu yapan savaş uçağı düştü. İki kişilik uçaktaki pilotlardan birisi fırlatma koltuğu ile kurtuldu, diğeri hayatını kaybetti.
Türkiye'nin İstanbul konsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katillerinin bulunması için sarf ettiği çabaya Suudi Arabistan'dan boykot ile karşılık verildi. Cinayet sonr
Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) açıkladığı haziran ayı işsizlik verilerine göre, kayıtlı işsiz sayısı rekor kırarak 4 milyon 417 bin 814'e yükseldi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi’den övgüyle söz ederek, "Kendisinden, liderliğinden ve zekasından muhteşem bir intiba edindim" dedi.
İBB Meclisi, istanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu ulaşım araçlarının 15 Temmuz'da ücretsiz hizmet vermesini kabul etti. İstanbul'da toplu ulaşım, 30 Ağustos, 9 Eylül ve Kurban Bayr
Geçen hafta Yahudi kökenli bir Etiyopyalı’nın, İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürülmesi üzerine çıkan olayların yankıları sürerken; İsrailli yetkililerin hakaret ve aşağ�
Rusya ve İran destekli Esed güçlerine karşı son günlerde düzenledikleri saldırılarda başarı elde eden muhalif savaşçılar, dün de Hama’da büyük ilerleme kaydettikleri bildirildi. Ham
Paris Ceza Mahkemesi savcısı, başkentteki evinde korumasına evde tadilat yapan tesisatçıyı dövdürdüğü iddiasıyla Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın kız kardeşi H
Yemen İnsan Hakları Bakanı Muhammed Asker, Husilerin, ülkede savaşın başladığı tarihten bu yana 30 binden fazla çocuğu silah altına alarak 'çocuk asker' olarak kullandığını belirtti.
Türkiye Çerkes Forumu Genel Başkanı Muammer Akgül, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Srebrenitsa'yı korumakla görevlendirilen Hollanda ordusuna bağlı askerler başta olmak üzere, soykı
Hayrettin Karaman- Yeni Şafak