İsrail işgali altındaki Filistin topraklarında insan hakları ihlallerini araştırmakla görevlendirilen BM Özel Raportörü Makarim Wibisono, Filistin'e girmek için 18 ay uğraştı. Yaptığ�
Suudi Arabistan tarafından 'ayaklanmaları kışkırtmak ve terör olaylarına katılmak' suçlamasıyla idam edilen Nimr'in kardeşi Şiiler'e sukûnet çağrısında bulundu.
Hizbullah'ın, Şiba çiftliklerindeki İsrail konvoyuna düzenlediği saldırının ardından İsrail Lübnan sınır köyüne havan saldırısı başlattı
ABD Özel Kuvvetleri ve IKBY Güvenlik Ajansı'na bağlı 'anti terör timleri'ninIŞİD'in elinde tuttuğu Kerkük'ün Havice ilçesine ortak operasyon gerçekleştirdiği bildirildi.
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi,Aden'in Husilerin elinden alınmasının ardından ilk defa Aden limanını ziyaret etti.
Mısır'da Temyiz Mahkemesi, kamuoyunda "Rehberlik bürosu olayları" olarak bilinen davada müebbet hapis cezasına çarptırılan Bedii'nin de aralarında bulunduğu 13 sanığın itiraz başvurusun
ABD'nin Oregon eyaletinde yerel halktan silahlı bir grup, çiftçilik yapan iki kişinin cezaevine girmesini engellemek amacıyla federal bir binayı işgal etti.
Asgari ücretteki artış işsizlik maaşına da olumlu yansıdı. Üst limit işsizlik maaşı bin 19 liradan bin 318 liraya çıktı.
İsveç, ülkeye giren göçmen sayısını düşürme amacıyla Danimarka'dan girenlere kimlik kontrolü uygulaması başlattı.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi'nin 3 yıl aradan sonra İsrail'e atadığı büyükelçi, görevine başladı.
ODTÜ solu diye bir şey yok, faşizm var. ODTÜ'yü kendi gettoları gibi görüyorlar ve "son kale" diyorlar
Gaziosmanpaşa'da anne ve 3 çocuğu ilk belirlemelere göre doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün arşivleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Zeynel Abidin Türkoğlu Osmanlı'nın hakim olduğu 26 ülkenin tapu kayıtlarının Türkiye’de oldu
Gaziosmanpaşa'da anne ve 3 çocuğu ilk belirlemelere göre doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Birleşik Arap Emirlikleri, İran'ın Abu Dabi Büyükelçisi Muhammed Rıza Feyyaz'ı çağırarak protesto notası verdi.