Periyodik tablonun 7. satırının sonuna dört yeni element eklendi. ABD, Rusya ve Japonya'dan bilim insanlarının keşfettiği sentetik elementler gelecek aylarda isimlendirilecek.
Diyarbakır Baro Başkanı ve 2 polisin öldürüldüğü olay yerinde bulunan 108 boş kovanın 28 ayrı silahtan sıkıldığı tespit edildi. DHA'nın haberine göre, polislerden birini öldüren s
Twitter, 140 karakter sınırını kaldırıyor. Re/Code'un haberine göre, Twitter 10 bin karakterlik tweet özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El-Sisi’nin Türkiye’ye gidip zirve başkanlığını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan ile teslim edeceğini belirtti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hendekleri savunduğunu iddia ettiği HDP’nin bu tavrından dolayı mutlaka bir bedel ödeyeceğini söyledi.
Elbeyli ve Kilis sınırında IŞİD'e karşı tedbirleri arttıran Türk askeri, kar yağışı ile birlikte teyakkuza geçti.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), toplanma ve gösteri düzenleme özgürlüğünü ihlal ettiği gerekçesiyle Rusya'yı mahkum etti.
Riyad yönetimi, temsilciliklerine yönelik saldırılar sebebiyle İran'ı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) şikayet etti.
Selahattin Demirtaş, hükümetin bir kez bile hendekteki barikattaki çocukları anlamaya çalışmadığını ifade etti.
ABD Savunma Bakanlığı'nın eski sözcülerinden Gordon, Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilip, yaptıklarının bedelini Ankara'da ödemesi gerektiğini ifade etti.
Irak Savunma Bakanı Halit El-Ubeydi, Türk askerinin Irak topraklarında bulunmasının asla kabul edilemeyeceğini ileri sürerek bunun Irak egemenliğine yönelik bir ihlal ve işgal olduğunu iddi
Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Halit Hoca Suriye'deki iç savaşta etkin olan Çin hükümetine bir hafta sürecek bir ziyarette bulunacak
Cezayir Dışişleri Bakanlığı, bölgedeki durumu tırmandıracak korkunç sonuçların önüne geçilmesi için Riyad ve Tahran yönetimlerine itidal ve akli selime davet etti.
Kudüs Müftüsü Hüseyin, "Camilerin minarelerinden yükselen Allah'ın çağrısı (ezan), Müslümanlar için inanç ve ibadet sembolüdür. İşgalcilerin zannettiği gibi kışkırtıcı bir ça
Türkçe kitaplar Osmanlı eserleriyle bezeli Prizren'e taşındı. Kosova'daki ilk türkçe kütüphane geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı. Kosova Sabahattin Zaim Kütüphanesi'nde, yaklaş�