Diyarbakır'da 'paralal devlet yapılanmasına' maddi destek ve eleman temini ettikleri iddia edilen 10 şirkete kayyum atandı.
Mesud Barzani’nin öncülüğünde PYD’ye karşı kurulan Suriye Kürt Ulusal Konseyi’nden yetkililer ABD’ye gitti. Amerikalı siyasilere ve askeri yetkililere PYD’ye verilen desteği sordu. Kons
RLondra'da aktivistler, referandumdan "AB'den ayrılalım" çıkmasının ardından change.org'da, "Longra İngiltere'den bağımsızlığını ilân edip AB'ye katılmak için başvursun" başlığı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'i kabul etti
BM Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O'Brie, son tespitlere göre Suriye'de 5 milyon kişinin ulaşılması zor bölgelerde yaşadığını belirtti
Elazığ'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyon sırasında öldürülen ‘Dijvar’ kod adlı şahsın,geçen yıl Karakoçan bölgesinde askeri araca düzenlenen bombalı saldırıd
Singapur hükümeti, bir sergide yer alması planlanan, PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin fotoğraflarını, kamu düzenini ve ulusal güvenliği tehdit ettiğini belirterek yasakladı.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde silahlı kavga çıktı. 4 ölü 1 yaralı
Fransa istihbaratının patronu Fransa'nın iç savaşın eşiğinde olduğunu ve bunu engellemek için kaynakları bulunmadığını itiraf etti.
Antalya Belek'teki bir grup esnaf, turizm sezonunun kötü gitmesi ve turistlerin otellerden rahatça çıkarak alışveriş yapmalarına engel olunduğu gerekçesiyle kontak ve kepenk kapattı.
İsrail askeri istihbarat şefi Herzl Halevi, ülkesinin en önemli müttefiklerinden ABD’nin başını çektiği uluslararası koalisyonun IŞİD’le mücadelesini desteklemediklerini açıkladı.
Irak Müslüman Alimler Heyeti Sözcüsü Dr. Yahya Tai, Amerika'nın bir yıl içerisinde ülkede gerçekleştirdiği hava saldırıları sonucu 150 bin asker ve sivilin öldürüldüğünü belirtti
YPG’nin başını çektiği Suriye Demokratik Güçleri, iki haftadan beri kuşatma altında tuttuğu Mumbuc’un kent merkezine girdi.
Hasanbeyli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi, ölen ya da yaralanan olmadı.
Askere koruma kalkanı getiren yasa tasarısının görüşmeleri sırasında Meclis'e gelen Başbakan Yıldırım, CHP, HDP ve MHP'nin Grup Başkanvekilleri ile tokalaştı ve oturumun sonunda da MHP