PKK’nın PYD/YPG kanadında faaliyet yürüten 5 kişilik ölüm timinin, Türkiye’de katliam yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştirecek Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Nayif bin Abdülaziz Al Suud'u kabul edecek.
ABD'ye giden CHP'li vekiller, Türkiye'nin politikalarını eleştirip, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda neler yapacağını anlattı.
Kremlin sözcüsü Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye'yi ekim ayında ziyaret edebileceğini söyledi
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Bağdat'ta basın toplantısı düzenleyerek Musul'u IŞİD'den geri alma operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
“Obama’yı alın Erdoğan’ı bize verin” sözü ile gündeme oturan ünlü iktisatçı Arthur Laffer, çıkan haberler üzerine gönderdiği e-mailde “Türkiye kamu borcunu yüzde 50 azalttı, AB
Brexit referandumundan önce Türkiye'nin AB üyeliğini istemeyen Johnson'ın Ankara'da tam tersi yönde açıklamalar yapması İngilizleri kızdırdı.
Rus siyasi uzman Dmitriy Kulikov, bazı güçlerin Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya çalıştığını savunarak, “Eğer darbe girişiminde Türkiye Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öldür�
Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi süresinde beklenen karar açıklanıyor. ABD, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili son kararını 1-2 gün içinde bildirecek.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarını açıkladı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İngiliz mevkidaşı Johnson ile ortak basın toplantısı düzenledi. Johnson'a daha önce Türkiye ile ilgili söylediği sözler için 'özür dileyip dileyeme
Kreid derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye kararı tepki çekmişti. ABD'li şirket rahat durmadı, bu kez Türkiye'deki firmaları hedef aldı.
Türkiye, bir süredir BM vasıtasıyla iltica başvurusu yaparak Batı ülkelerinden kabûl alan eğitimli Suriyelilerin çıkışına izin vermiyor. Bu durumdaki Suriyeliler hem üniversite eğitiml
Suriye'de iç savaş çıkmadan evvel, iki kez Halep'e ve Rakka'ya seyahat ettim. Herşey mükemmel gözüküyor, her şey güzel gidiyordu. Nereye gitseniz, sevgi, muhabbet. O dönemde, Türkiye ile
Almanya'da Hessen eyaleti Avrupa Bakanı Lucia Puttrich, Türkiye ziyaretini iptal etti.