249 şehidi yok sayıp FETÖ ağızıyla "darbe kontrollüydü, kurguydu" diyerek darbecileri aklamaya çalışanlar bu satırları okusun.
TSK'daki FETÖ'cüler hakkında açıklamalarıyla bilinen Üçok, 'Cumhurbaşkanı'nın en zayıf olduğu kurum TSK, kontrollü darbe olamaz' dedi.
FETÖ'nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili aralarında sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açıla
İstanbul Fatih'te bulunan Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı'nda yangın çıktı. Yangına iftaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle alt geçit trafiğe kapatıldı. İtfai
Ellerinde kandillerle yürüyen ve toplum merkezinde ramazan etkinliklerine katılan grup, Kudüs'ün tarihi Müslüman ve Arap kimliğine vurgu yaptı.
ABD yönetimi, 2018 mali yılı için Irak’ta yürütülen eğit-donat programına 1 milyar 269 milyon, Suriye’deki eğit-donat programına ise 500 milyon dolar ayırdı.
Hakkari Belediyesi, içme suyu sıkıntısının giderilmesi için başlattığı sondaj çalışmalarını sürdürüyor.
ABD Adalet Bakanlığı, nüfusunun çoğunluğu Müslüman 6 ülke vatandaşlarına getirilen ancak temyiz mahkemesinden dönen vize yasağının yeniden yürürlüğe girmesi için Yüksek Mahkemeye
İsveç'te sığınma başvurusunun sonucunu bekleyen 18 yaşından küçük ve yanında ailesi olmayan Afgan mültecilerin arasında uyuşturucu kullanımı giderek yaygınlaşıyor.
ABD'nin silahlandırma konusundaki aşırı desteğine rağmen YPG bütün bu yükleri taşıyamayacak bir aktör. Bu sebeple Trump'ın hem YPG'yi kullanma hem de İran'ı çevreleme politikaları cid
Kadro ve teşkilatların ahlaki, vicdani, hukuki manada sıkı bir elemeye tabi tutulması AK Parti’nin ve ülkenin geleceği açısından elzemdir. Şekil şemal, imaj ve vitrin yenilemekten ibaret
Darbeyi bir yere çekme çalışıyorlardı sanki. Neresi olduğunu da söylemiyorlardı nedense. Ertesi günü Silivri'deki çatı davasını izlerken, aynı şeyi orada da gördüm. Sanıklar ve avu
Dışişleri Bakanlığı, "Die Welt gazetesinin iddiasının aksine, bir NATO Zirvesi'ne ev sahipliği yapma önerimizin reddedilmesi gibi bir durum söz konusu değildir." dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın bakanlık bünyesinde 20 yıldır sürdürülen iftar programı etkinliğine bu yıl izin vermemesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki geldi
İtalya’nın başkenti Roma’nın kenar mahallerinden birindeki araç söküm merkezinde çıkan yangın kısa süreli paniğe yol açtı.