NATO Askeri Komitesi Başkanı Petr Pavel, Türkiye'nin S-400 alma kararı hakkında "kararda bağımsızlar ama sonuçlarına da katlanacaklar" dedi.
Endonezya'nın başkenti Jakarta'nın batısındaki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada en az 27 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Patlama sonucu yangın başladığı belirt
Zerre kadar hayrın ve zerre kadar şerrin bile hesabının görüleceği, sorgu sualin zerreler üzerinden yapılacağı o gün, herkes birbirini suçlayacak.
Son dakika! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Patlamada yaralılar arasına Ukraynalı bir milletvekilinin de olduğu
ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptığı paylaşımda IKBY'nin kararını memnuniyetle karşıkladıklarını duyurdu.
Rusya Savunma Bakanı Şoygu'nun, Katarlı mevkidaşı Halid bin Muhammed el-Atiyye ile askeri iş birliği anlaşması imzaladığı belirtildi.
Irak'ın Kerkük kentinde Irak ordusu ve İran yanlısı Haşd-i Şabi'nin kontrolünü sağlamasının ardından Kuzey Irak Kürt yönetiminin Avrupa’ya tepkisi büyüyor.
Dünya Kupası yayın haklarını alan beIN Sports'un da yönetim kurulu başkanlığını yapan Katarlı El-Halifi, yayın haklarını kazanma sürecinde rüşvet verdiği iddiasıyla açılan soruş
Hollanda'da yaşayan Somalili vatandaşlar, Türkiye'nin Lahey Büyükelçiliğine ziyaret ederek teşekkür etti.
YPG Sözcüsü Mahmud, ABD'nin kendilerine ne kadar silah verdiklerine dair bir sayı veremeyeceklerini söyledi.
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş, Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Derin komada olmadığını üzerine basarak söylemek istiyorum. Hatta komadan çık�
İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kendisini hemşire olarak tanıtan ancak sağlık personeli olmadığı tespit edilen kadın gözaltına alındı.
Avrupa Parlamentosu'nda bazı üyelerin kadın çalışanlara cinsel taciz ve sözlü saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine acil oturum düzenlendi. Son dönemde AP ve bağlı kurumlarda cinsel s
Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, Rusya işgali altında bulunan Kırım'da iki Tatar liderin serbest bırakıldığını ve ardından Türkiye'ye gönderildiğini söyledi.
2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 102'si asker eşi 105 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 11 sanığın tahliyesi kararlaştırıldı.